Semmit. Megy tovább... Erre egyébként is nagy esély van a választási rendszer sajátosságai miatt. Csalniuk sem kell, mert úgy alakították a körzeteket, ahogy nekik tetszik.
Lesznek megfigyelők, szavazatszámlálók. Most már nem lehet csalásra fogni, ha így lesz.
2022. márc. 13. 00:03
3/15 anonim válasza:
Pezsgőt bontok.
2022. márc. 13. 00:06
4/15 anonim válasza:
Már keresitek a kifogásokat. Rosszul vannak kialakítva a körzetek. Fújt a szél / sütött a nap / esett az eső / köd volt (a megfelelő rész aláhúzandó) a választás napján.
Megsúgom, hogy ha jó az ellenzéki jelölt akkor képes rá hogy több szavazatot szerezzen mint a fideszes. És nyer.
Arról meg végképp nem a fidesz tehet hogy hitvány jelöltjei vannak az összefogásnak és a politikai üzenet sem kell a választóknak.
2022. márc. 13. 00:18
5/15 anonim válasza:
#4 Ez nem kifogás, ez már vagy 10 éve köztudott, hogy a fidesz átrajzolta a választókörzeteket magára szabva azt.
2022. márc. 13. 00:19
6/15 anonim válasza:
De az talán igaz, hogy az nyer aki több szavazatot kap ?
2022. márc. 13. 00:26
7/15 anonim válasza:
#6 ?
2022. márc. 13. 00:32
8/15 anonim válasza:
Mit nem értesz ?
Több szavazatott kell szerezni nem nyavajoni. Jó jelölt + jó program = több szavazat.
2022. márc. 13. 00:35
9/15 anonim válasza:
A felfogásodat nem értem, de asszem' te magad sem. Hogy ki nyavajgott azt meg nem tudom, nekem úgy tűnik te.
2022. márc. 13. 00:44
10/15 anonim válasza:
Én azért azt is meg bírnám nézni, ahogy a Fidesz nyakára omlik majd az a világ, ami most jön...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!