Most már a mi kormányunk is elhallgattatja azt aki felfedné a valódi problémákat?
Mikor Oroszország ukrajnai "katonai művelete" a vártnál rosszabbul sült el, az orosz vezetés megtiltotta a médiának hogy tudósítsanak róla, a háború ellenes tüntetéseket meg egyszerűen szétverték. Magyarán elhallgattatják azokat akik beszélnek erről a problémáról.
Nálunk bejelentették, hogy aki azt terjeszti hogy üzemanyagellátási gondok vannak az országban az ellen köteles a rendőrség rémhírterjesztés miatt nyomozást indítani. Na már akinek van benzinkutas ismerőse vagy nem csak szimplán tankol havonta egyszer az tapasztalja a valódi helyzetet. Én már nem írok le semmit.
Komolyan itt tart már a magyar kormány is, hogy elhallgattatja azokat akik vallanak a valódi tényekről?
" a kormány utasította a rendőrséget, hogy rémhírterjesztés miatt indítson eljárást azokkal szemben, akik valótlan információkat közölnek az üzemanyagellátás leállásáról"
A valótlan szón van a hangsúly. Fotózd le, tedd ki fotóval, hogy sokan állnak sorba. Az nem valótlan.
Én nem tudom, őszintén.Csak egy kérdés: az jobb, ha elmondják, utána meg kitör a tömeghisztéria?
Két eshetőség van.
1, Van üzemanyag, csak nem akarják, hogy a pánikolók harácsolásba kezdjenek, mint a covid idején a boltokban.Akkor is volt minden, csak egyesek 50kg liszteket vettek, stb.
2, Tényleg kevés az üzemanyag, ezért korlátozzák le úgy, hogy kitartson.
Igazából mindegy, mert ugyanúgy csak x mennyiségűt vehetsz, az eredmény ugyanaz.
Nem, azt bünteti aki felesleges problémát generál, illetve tovább szítja a már meglévőket. A napokban több kútról is elfogyott az üzemanyag, mert a sok agyatlan tömegével nekiindult pánikvásárolni. Holott ha mindenki úgy tankolna, mint eddig, lenne elég.
Na most ha valami okos elkezdi terjeszteni hogy mennyire nincs üzemanyag, még több hülye indul felvásárolni amennyit csak tud, és még több kút fogy ki, ami aztán egyre inkább megbénítaná a közlekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!