Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavazol ?

Kire szavazol ?

Figyelt kérdés
a mostani választáson

2022. márc. 12. 14:31
A kérdező szavazást indított:
fidesz-Orbán Viktor
Márki-Zay Péter
nem szavazok egyikre se nincs értelme
43 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Egyértelműen a Mihazánk Mozgalomra!
2022. márc. 12. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem szavazok senkire, de azért remélem ha már a kettő között kell választani, akkor inkább az Orbán lesz, mert ez a Petike egy kész vicc.
2022. márc. 12. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Rossz fórum. Tetesd át a Politikába, ahol még soha senki nem tette fel ezt a kérdést.
2022. márc. 12. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Régebben úgy voltam vele hogy nem érdekel a politika. Aztán rájöttem hogy a politikát én viszont érdeklem.

Mert hiába nem szavazok senkire, a megszavazott vezető döntései igenis kihatással lesznek rám.

Ha valami eü problémám van várhatok fél évet mire szóbaállnak velem, vagy fizethetek legalább egy huszast, ha fogászati problémám van vagy kell egy kisműtét akkor akár a többszörösét.

Hiába tanultam szorgalmasan gimiben, voltak tárgyak amiből egyszerűen az érettségi közelébe se kerültem, mert nem volt belőle tanárunk. Csinálhatom újra magántanárral ha kell valami érettségi, nem beszélve arról hogy meg akarok tanulni németül, ami óránként 5K. Persze ha gimiben lett volna normális nyelvoktatás, akkor már lenne belőle nyelvvizsgám. De miért is lenne tanár, ha -szinte lassan- a kajára nem elég a fizujuk.

De már csak 4 évig van rám ez az egész szemétkupac hatással. Megszerzem az ápoló diplomám és megyek ki -nem 1-200 ezrekért- Németországba, ahol nincs kolbászból a kerítés, de legalább van kerítés...

Addig is, az ellenzékre szavazok. Nem tudom mit fognak csinálni, mi lesz igaz az ígeretekből, de ennél rosszabb már nem lehet...

2022. márc. 12. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

6# .... dehogynem!

2002-2010 re te még nem emlékezhetsz....🤔🤔

2022. márc. 12. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Gratulálok, Orbán próbál a lehető legjobban kimaradni a háborúból, de ti inkább a háborúzgatást választanátok, hát gondolkozzunk már, ígérgethet bármit ez a Márki gyerek, a 90%-át úgysem fogja betartani, de emellé még magyarokat is küldene háborúba és még sorolhatnám az egyéb hülyeségeit. Nem, nem arról van szó, hogy ne segítsünk valahogy az ukrán civileken, hanem arról, hogy pont az olyan NATO államos politikai analfabéták, mint amilyen Márki-Zay Péter is, segítik elő a 3. világháború kitörését a Putyin elleni lépéseikkel, gondolataikkal. Ha Petike kerül hatalomra, Magyarországnak garantáltan VÉGE!
2022. márc. 12. 16:37
 7/11 readymix ***** válasza:
88%
6/6 Milyen buta vagy! Pont ezért nem avatkozik be a Nyugat max. a védelem támogatásával, de az nem támadás. Amúgy meg ez egy súlyos dilemma. Ugyanez történt kb. 56-ban is, a Nyugat és Amerika passzivitása egy 3. vh. elkerülése érdekében. Az, hogy emiatt elbukott egy forradalom az volt a kisebb kár a globális nagyobb lehetősége elkerülésének érdekében. Amúgy meg még így sem biztos, hogy nem eszkalálódik több szinten is ez a történet, mert Putyinnak semmi sem drága, ha tovább folytatja a pusztítást, hiszen ő az erősebb. Egy öreg, despota, aki hátra akar hagyni valamit ti. a volt orosz birodalom némiképp való restaurálását pár területtel. Mindezt bármi áron csakhogy neki legyen igaza.
2022. márc. 13. 11:05
 8/11 anonim ***** válasza:
20%
Egyikre sem, mivel mindkét banda támogatta a covidfasiszta diktatúrát.
2022. márc. 14. 02:38
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert a közmédia habozás nélkül tolja a pofátlan mocskos hazugságát hogy MZP katonákat, fegyvereket küldene ukrajnába ezért nem szavazok egy olyan szemét pártra aki ennyire tisztességtelenül nyomul a szavazóit is semmibe véve a hatalomért.
2022. márc. 15. 01:38
 10/11 anonim ***** válasza:
17%
Orbánra.Mert MZP küldene fenyvereket,katonákat Ukrajnába nem pedig Orbán ahogy MZP hazudja.
2022. márc. 17. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!