Kire szavazol ?
Régebben úgy voltam vele hogy nem érdekel a politika. Aztán rájöttem hogy a politikát én viszont érdeklem.
Mert hiába nem szavazok senkire, a megszavazott vezető döntései igenis kihatással lesznek rám.
Ha valami eü problémám van várhatok fél évet mire szóbaállnak velem, vagy fizethetek legalább egy huszast, ha fogászati problémám van vagy kell egy kisműtét akkor akár a többszörösét.
Hiába tanultam szorgalmasan gimiben, voltak tárgyak amiből egyszerűen az érettségi közelébe se kerültem, mert nem volt belőle tanárunk. Csinálhatom újra magántanárral ha kell valami érettségi, nem beszélve arról hogy meg akarok tanulni németül, ami óránként 5K. Persze ha gimiben lett volna normális nyelvoktatás, akkor már lenne belőle nyelvvizsgám. De miért is lenne tanár, ha -szinte lassan- a kajára nem elég a fizujuk.
De már csak 4 évig van rám ez az egész szemétkupac hatással. Megszerzem az ápoló diplomám és megyek ki -nem 1-200 ezrekért- Németországba, ahol nincs kolbászból a kerítés, de legalább van kerítés...
Addig is, az ellenzékre szavazok. Nem tudom mit fognak csinálni, mi lesz igaz az ígeretekből, de ennél rosszabb már nem lehet...
6# .... dehogynem!
2002-2010 re te még nem emlékezhetsz....🤔🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!