Márki-Zay Péter-re vagy Jakab Péter-re szavaztok?
orbán útja nem a mi utunk, orbán útja nem az én utam.
ha orbán az általa létrehozott illiberális mocsárban akar élni éljen ott de minket-engem nerángasson bele ebbe a mocsárba.
Én a családom a barátaim és még sokan mások egy szabad tisztességes jóléti Magyarországban akarunk élni ahol az általunk megválasztott vezetők nem uralkodnak az ország felet és felettünk hanem szolgálják az ország és a nép érdekeit így hozva létre a fejlődést és a jogállamot ahol mindenki egyenlő a törvény előtt, mindenkinek van esélye a felemelkedésre és nem kiskirályok uralkodnak rajtunk, ilyen pedofil hedonista tolvajok, ezért én-mi Márki-Zay Péterre és az ellenzék jelöltjeire szavazok-szavazunk! legyen egy jobb országunk legyen béke nyugalom, legyen jólét, legyen vége a gyűlölködésnek az uszításnak végre Magyarországon. Éljen Magyarország.
https://www.youtube.com/watch?v=fniU5NkYj7E
Igaza van.
Tőlem is levonnak 96 604 Ft levonás összesen a bérpapíron.
Én viszont Jobbikosként fogok DK-s jelöltre szavazni!
És nagyon örülök az összefogásnak - amit Orbánnak, mint miniszterelnöknek kellett volna megvalósítania - mert ez valóban az ország védelmét szolgálja!
2018-ba Vonának kellett volna hogy legyen annyi esze, hogy az utolsó pillanatban összefog, de nagyobb volt a büszkesége mint az esze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!