Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondolsz erről?...

Mit gondolsz erről?...

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem vagyok sem jobb, sem baloldali! Szóval a kérdésem a következő.. Eddig a kormány mindenkivel "harcolt", akivel csak lehetett. Most, hogy tényleg valós a veszély én azt látom, hogy azt sem tudják mit mondjanak, kommunikáljanak, összevissza habognak. Szemmel láthatóan alkalmatlanok. és nekik Magyarország az első?
2022. márc. 2. 02:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, mert fideszes lennék (nem vagyok az), de 0rbán mentségére szóljon, hogy más sem tudná, hogy mit csináljon ilyen helyzetben. Gyakorlatilag egy rossz lépés, és tényleg elszabadul a pokol.

Persze 0rbán helyzetét nagyban nehezíti, hogy a legnagyobb szövetségesével kénytelen szembemenni, ha azt mondja az EU és a NATO, hiába a mindenféle titkos paktumok köztük. De ez van, egye meg, amit főzött.

Nekem inkább az szúrt szemet, hogy a fidesz kb. semmit nem tett az ukrán menekültek ügyében. Igen, vittek egy tonna kaját nekik, de ezen kívül mit csináltak? A minimum az lett volna, hogy „Nesztek itt egy stadion, itt elfér 1000 ember, aztán kitaláljuk, hogy mi legyen”, ehelyett csak magánemberek ajánlották fel a menekültek befogadását.

2022. márc. 2. 02:15
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Nem jól érted, amit mondanak.

A 10 éves Magyarország nevű állam egy kamuállam, maffiózókból.

Nincsen területe, nincsenek állampolgárai.

A Magyar Köztársaság a valódi magyar állam. Van földrajzi területe és állampolgárai.

Persze, hogy Magyarország nekik az első!

Csak az nem mi vagyunk, nem a magyar állam nekik az első!

2022. márc. 2. 02:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nesztek itt egy stadion, itt elfér 1000 ember"

Nem gondolod, hogy a szép stadionokat erre fogják használni, hogy piszkos menekülteket tegyenek bele. Azok Orbán szentélyei, nem piszkolja be ilyesmivel.

2022. márc. 2. 02:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem már nem érdekel, hogy mit hoz az áprilisi választás, az én szememben ez a kormány elásta magát egy életre.
2022. márc. 2. 02:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

10 pontos kérdés:).

Itt látszódik, hogy eddig

Viktor Vikátorovics Traktorovics de Viktorta

csak szellemekkel, nem reális személyekkel, helyzetekkel szemben uszította a népet...

2022. márc. 2. 05:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogyan érted azt, hogy 10 pontos kérdés?
2022. márc. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!