Elhiszitek Orbánnak azt, hogy Magyarország kimarad az orosz-ukrán konfliktusból (értem ezalatt elsősorban a katonai beavatkozást), miután ősszel azt hazudta, hogy nem lesznek covid-korlátozások, aztán mégis lettek?
#10, ezerszeres különbség vana millió ésmilliárd között,nekem is, Putyinak is, de az a szar, hogy neked is.
Üdv a csapatban! :)
Pakssal kapcsolatban nem történt semmi mostanában, Hamupipőke!
Itt a sztori, 2009-ig lapozz vissza.
(nem fog menni, de próbáld azért!)
#11 az a szar ha flegma vagy és véded orosz-orbánt. Sokkal rosszabb, igazad van. Pont február elenén kérte mikor putyinnál volt ugyan úgy amikor 2014-ben a krím törvénytelen annektálása megtörtént március 16.-án
2014. január 14. – Orbán Viktor Miniszterelnök és Vlagyimir Putyin Az Orosz Föderáció Elnök jelenlétében Németh Lászlóné Nemzeti Fejlesztési Miniszter és Szergej Kirijenko, a Roszatom vezérigazgatója kormányközi megállapodást ír alá a nukleáris energia békés célú felhasználásában való együttműködésről, ezen belül két új VVER-1200 reaktor építéséről a paksi telephelyen.
2014. február 6. – Az Országgyűlés 256 igen, 29 nem szavazattal, 2 tartózkodás mellett elfogadja a magyar-orosz atomenergetikai együttműködésről szóló egyezmény kihirdetését szolgáló T/13628. számú törvényjavaslatot. A szavazáson résztvevő képviselők 89,2 százaléka támogatja a nemzetközi szerződést.
2014. március 28. – Aláírják a magyar-orosz hitelszerződést, amelynek keretén belül az orosz fél maximum 10 milliárd euró összegű állami hitelt nyújt a magyar fél részére a paksi atomerőmű 5. és 6. erőműblokkja tervezéséhez, megépítéséhez és üzembe helyezéséhez szükséges munkálatok, szolgáltatások és eszközbeszerzések finanszírozására.
Lehet, hogy a sztori 2009-ben kezdődik, de 2014-ben folytatódik.
Védjed csak, nekem mindegy.
Azt mondta, hogy ki kell maradni belőle! Nem azt mondta, hogy minden körülmények között kilehet belőle maradni!!!
Már arra nem emlékszel mit mondott 1 nappal ezelőtt, mástól meg azt várnád emlékezzen arra, mit mondott 1-2 évvel ezelőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!