Régi Vona féle Jobbik szavazók, most hogyan szavaztok listán és egyéniben?
Nem, ezt egy szóval sem mondtad. Persze tudhattuk volna, hogy a valódi kérdés, amit feltettél ez:
"Régi Vona féle Jobbik szavazók, most kire szavaztok listán és egyéniben, és miért a Mi Hazánkra?"
Tudod, a régi jobbik sem csak a kopaszokból állt, ha csak belőlük állt volna, akkor soha be sem jutnak a parlamentbe.
Régen is és most is vannak olyan jobboldali szavazói a jobbiknak, akik képesek felfogni a reálpolitikát.
"Radikális szavazókat kérdeztem."
Mi van? Idézem a kérdésed: "Régi Vona féle Jobbik szavazók, most hogyan szavaztok listán és egyéniben?"
Én Vonára és a Jobbikra szavaztam sokáig, utoljára 18-ban, amikor minden esélyük megvolt a kormányváltásra. Egészen addig a radikális, majd később a néppárti Jobbikot támogattam. 22-ben viszont már az Egységben Magyarországért listájára szavazok, egyéniben pedig az MSZP-s jelöltre, akit támogat a Jobbik is.
"Nem érdekel az összefogás propaganda."
Ezzel meg nem tudok mit kezdeni, én nem propagáltam neked semmit. Kérdezted, hogy régi Jobbikosként kire szavazok, leírtam, erre te vagy felháborodva :D Arról én nem tehetek hogy neked nem szimpatikus valamelyik párt, de ha egyszer ezt kérdezted, mégis mire válaszoljak ha nem a kérdésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!