Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Régi Vona féle Jobbik szavazók...

Régi Vona féle Jobbik szavazók, most hogyan szavaztok listán és egyéniben?

Figyelt kérdés
Nekem nagy dilemma, hogy menjek - e egyáltalán szavazni.

2022. febr. 20. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Listán az egységben Magyarorszégért listájára, egyéniben az MSZP-s jelöltre, hiszen ő nyerte az előválasztást.
2022. febr. 20. 12:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Radikális szavazókat kérdeztem.
2022. febr. 20. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem, ezt egy szóval sem mondtad. Persze tudhattuk volna, hogy a valódi kérdés, amit feltettél ez:

"Régi Vona féle Jobbik szavazók, most kire szavaztok listán és egyéniben, és miért a Mi Hazánkra?"

2022. febr. 20. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Természetesen az ellenzéki összefogásra. Akkor is, és most is a Fidesz leváltása az elsődleges népérdek. Bármiféle pozitív változás csak utána lehetséges.
2022. febr. 20. 12:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem érdekel az összefogás propaganda. A régi Jobbik a baloldal ellen alakult. Teljesen egyértelmű a kérdés, azoknak, akik értették a régi Jobbik megalakulását okát és itt nem a pálforduló álnemzeti szavazókról van szó, akik valamilyen identitás válságban szenvednek. Egy nemzeti radikális soha nem szavazna a balos csürhére, csak szólok. Aki igen m, az nem nemzeti radikális és sosem volt az.
2022. febr. 20. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
De hát a Fidesz egy kádárista komcsi párt... csak nemzeti színre festette vörös kabátját. Ha nem lett volna rendszerváltás, Orbán Viktor lenne az MSZMP főtitkár!
2022. febr. 20. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Anarchia párti lettem. Minden politikust halálra kínoznék, pártállástól függetlenül, majd mindenki azt csinál, amit akar. Jöjjön, aminek jönnie kell, szarból nem lehet várat építeni!
2022. febr. 20. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, a régi jobbik sem csak a kopaszokból állt, ha csak belőlük állt volna, akkor soha be sem jutnak a parlamentbe.

Régen is és most is vannak olyan jobboldali szavazói a jobbiknak, akik képesek felfogni a reálpolitikát.

2022. febr. 20. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
A Vona féle Jobbik néppárt lett a végére, csak szólok kérdező. Szóval nem kell kiakadni, ha sokan az összefogásra szavaznak. Én erősen jobboldali beállítottságú vagyok, de a fideszt utálom és le kell váltani őket. Erre csak az összefogás képes, így rájuk szavazok. Nem értek egyet minden elképzelésükkel, de százszor vállalhatóbbak, mint a fidesz.
2022. febr. 20. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
85%

"Radikális szavazókat kérdeztem."

Mi van? Idézem a kérdésed: "Régi Vona féle Jobbik szavazók, most hogyan szavaztok listán és egyéniben?"

Én Vonára és a Jobbikra szavaztam sokáig, utoljára 18-ban, amikor minden esélyük megvolt a kormányváltásra. Egészen addig a radikális, majd később a néppárti Jobbikot támogattam. 22-ben viszont már az Egységben Magyarországért listájára szavazok, egyéniben pedig az MSZP-s jelöltre, akit támogat a Jobbik is.

"Nem érdekel az összefogás propaganda."

Ezzel meg nem tudok mit kezdeni, én nem propagáltam neked semmit. Kérdezted, hogy régi Jobbikosként kire szavazok, leírtam, erre te vagy felháborodva :D Arról én nem tehetek hogy neked nem szimpatikus valamelyik párt, de ha egyszer ezt kérdezted, mégis mire válaszoljak ha nem a kérdésre?

2022. febr. 20. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!