Az üzemanyagárstoppal tökön lőtte magát a Fidesz?
Szerintem több szavazót veszít mint amennyit szerzett.
Van benzinkutas ismerősöm, és több Fideszes ismerősöm is. Szinte az összes Fideszes ismerősöm nem helyesli ezt az intézkedést. Benzinkutas ismerősömmel beszéltem nemrég, mesélte hogy felhívta egyik Fideszes ismerőse aki helyi párttag, és ő kért bocsánatot a párt nevében, idézem: "hogy ezeket az ökröket támogattam". És többen jelezték neki, hogy tele tankolnak viszont amit bukik a tankoláson a kút azt zsebbe kifizetik neki hogy legalább nullára jöjjön ki ne mínuszra.
Ti hogy látjátok? Inkább szerzett, vagy bukott szavazókat ezzel a Fidesz?
Igaz a mondás hogy a magyar a lelkét is eladja egy marék apróért vagy többség számára fontosabb a becsület?
Biztos,hogy nyert vele.
Az infláció, áremelkedés minden pártnak leviszi a népszerűségét.
Ha az USA-ban most lenne választás, bukna a jelenlegi kormány az áremelkedések miatt.
Ha az üzemanyagárak elszállnak, akkor a logisztikai költségek is megnőnek, aminek a következményeit a boltban fogod tapasztalni, amikor leveszel egy vajat és nem 300 hanem 500 forint.
Többet veszített mint amennyit szerzett.
A pórnépet megnyerte de az értelmiséget elvesztette. Meg a pártnyikhajok is rossz szemmel nézik.
Én azt veszem észre a környezetemben, hogy ha felmerül a kérdés, ki-kire fog szavazni, a Fideszes ismerőseim szemlesütve, szégyenkezve mondják el a döntésüket.
Most betett a boltosoknak, a benzinkutasoknak, a tanároknak, a vasutasok is eléggé lázadoznak. Lehet hogy kevesen vannak, de sokuknak van családjuk, családtagjaik, akik lehet elgondolkoznak azon, lehet változás kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!