Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az üzemanyagárstoppal tökön...

Az üzemanyagárstoppal tökön lőtte magát a Fidesz?

Figyelt kérdés

Szerintem több szavazót veszít mint amennyit szerzett.

Van benzinkutas ismerősöm, és több Fideszes ismerősöm is. Szinte az összes Fideszes ismerősöm nem helyesli ezt az intézkedést. Benzinkutas ismerősömmel beszéltem nemrég, mesélte hogy felhívta egyik Fideszes ismerőse aki helyi párttag, és ő kért bocsánatot a párt nevében, idézem: "hogy ezeket az ökröket támogattam". És többen jelezték neki, hogy tele tankolnak viszont amit bukik a tankoláson a kút azt zsebbe kifizetik neki hogy legalább nullára jöjjön ki ne mínuszra.

Ti hogy látjátok? Inkább szerzett, vagy bukott szavazókat ezzel a Fidesz?

Igaz a mondás hogy a magyar a lelkét is eladja egy marék apróért vagy többség számára fontosabb a becsület?

2022. febr. 17. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Több szavazót szerzett
Több szavazót veszített
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
4 millió sofőr, kontra pár tucat kutas. Mi köze ennek holmi "becsülethez"??? amúgy aki ezt a pár hónapot nem bírja ki, adja el a kútját a MOL-nak és szevasz.
2022. febr. 17. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos,hogy nyert vele.

Az infláció, áremelkedés minden pártnak leviszi a népszerűségét.

Ha az USA-ban most lenne választás, bukna a jelenlegi kormány az áremelkedések miatt.

Ha az üzemanyagárak elszállnak, akkor a logisztikai költségek is megnőnek, aminek a következményeit a boltban fogod tapasztalni, amikor leveszel egy vajat és nem 300 hanem 500 forint.

2022. febr. 17. 10:02
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

Többet veszített mint amennyit szerzett.

A pórnépet megnyerte de az értelmiséget elvesztette. Meg a pártnyikhajok is rossz szemmel nézik.

2022. febr. 17. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább nyert vele, ha nem is sokat összességében, de itt nem is ez a cél!!
2022. febr. 17. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Én azt veszem észre a környezetemben, hogy ha felmerül a kérdés, ki-kire fog szavazni, a Fideszes ismerőseim szemlesütve, szégyenkezve mondják el a döntésüket.

Most betett a boltosoknak, a benzinkutasoknak, a tanároknak, a vasutasok is eléggé lázadoznak. Lehet hogy kevesen vannak, de sokuknak van családjuk, családtagjaik, akik lehet elgondolkoznak azon, lehet változás kéne.

2022. febr. 17. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
#5 És ezeket az intézkedéseket úgy hozták hogy elvileg adócsökkentés van meg támogatják a KKV-kat.....
2022. febr. 17. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
A megrögzött Fidesz szavazók biztosan nem izgatják magukat ezen, annak a néhány érintettnek a szavazata meg nem oszt nem szoroz. Lehet azt mondani, hogy ez legyen a benzinkutasok problémája, de ahogy ezt meg lehet tenni a benzinkutasokkal, úgy meg lehet majd tenni másokkal is ha a helyzet úgy kívánja. Dolgozz ingyen vagy veszteségesen, vagy add át a vállalkozásodat. Milyen üzenete van ennek? Holnap meg majd berendelik ingyen dolgozni azt akire szükség van, az hogy miből él meg legyen az ő baja. Nekem eléggé mutyi szaga van ennek az egésznek. Tönkre mennek a kis kutak, átveszi őket a MOL, aztán szabadjára engedik az árakat és dől a lé. Lehetett volna ezt igazságosan is csinálni például úgy, hogy a kiskereskedelmi árakkal együtt a nagykereskedelmi árat is szabályozzák és/vagy az adóterhet csökkentik az árkorlát megtartása mellett, esetleg kompenzálják a kiskereskedők veszteségét.
2022. febr. 17. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Tökön, Harry-t lőtték a Reszkessetek betörőkben.

[link]

0:46 Legendás🤣

2022. febr. 18. 00:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!