Miért lesz valaki baloldali? Illetve tisztességes ember nem lehet kommunista.
Arra gondolok hogy szeretném megtudni hogyan lehet valaki ma Magyarországon baloldali szimpatizáns? Mi vezérli azokat az embereket akik támadják a fideszt.
Azt tudom hogy azorbánhazudik meg azorbánlop de ez természetesen csak a demagóg duma része. A kérdés lényege hogy mi lett rosszabb azoknak akik baloldalra álltak? Tehát tények érdekelnek:
Pl. Azért nem szeretem a fideszt: -
-mert több lett az adóm
-mert kevesebb a fizetésem
-mert fizetős az eü.
-mert nincs elég munkahely
Ilyesmi.
De csak azok a válaszok érdekelnek ami tényleg személyes érintettség kapcsán fogalmazódnak meg. Tehát ha valaki tényleg rosszabb helyzetbe került kormányzati intézkedés hatására.
Az utalom mert hazudik duma nem érdekel.
"Tehát ha jól értem semmi nem lett rosszabb"
Meg se lep, hogy nem tudsz olvasni.
De, rosszabb lett, csak nem feltétlenül velünk vagy nem feltétlenül anyagi kárt ért bennünket.
De rossz lett az oktatás, rosszabb lett az egészségügy, rosszabb lett a társadalom helyzete és felfogó képessége. Rosszabb lett a tájékoztatás, az infrastruktúra fejlesztés, a magyarok hozzáállás úgy kb. mindenhez. Rosszabb lett az ingatlanhoz való jutás, rosszabbak a támogatási formák, rosszabb a magyarok helyzete és megítélése a világban, EU-ban.
Napestig lehetne sorolni.
Továbbra sincs érdemi válasz.
MI LETT ROSSZABB A SAJÁT ÉLETEDBEN?
nincs válasz?
Én tudok választ. Amikor Ferkó volt.
Rezsi emelés
adó emelés
munkanélküliség
Családtámogatás megszüntetése
Stb.
A társadalmi igazságosság meg a többi marhaság akkor is ilyen fontos lesz ha elveszted a munkád és kilakoltatnak?
Mert nem szabad elfelejteni balos kormány idején ez volt a módi!
Miért lesz valaki baloldali?
Ez volt a kérdés, erre kaptál SOK ÉRDEMI választ!
Most vagy, mi értettük félre, hogy Te mit akartál valójában kérdezni, vagy teljesen mindegy, hogy mi volt a kérdés, csak provokálni akarsz!
Miért lakoltatnának ki? Ja, hogy a fidesz miatt, mert ők adósították el az embereket a "támogatásukkal", mert náluk lehet mindenkit kilakoltatni orrba-szájba, sőt, erre építettek egy maffia hálózatot azokkal az emberekkel, akik jelenleg is bíróságon vannak.
Egyébként az összefogás pont azt mondta, hogy lenne állami bérlakás program, vagyis ha nem tudod fizetni, mert keveset keresel/nincs munkád, akkor pont nem lakoltatnak ki.
Illetve a kilakoltatásokat is ők akarják megállítani, szóval a kommented alapján se szavaznék a fideszre.
"Mert nem szabad elfelejteni balos kormány idején ez volt a módi!"
Az ellenzék nagy része sosem volt kormányon.
Nem ez volt a kérdés.
Olvasd el.
Személyes érintettség érdekel nem magasztos eszmék. Ott van olvasd el.
Nem hiszem el. Tényleg senkinek nincs értelmes válasza?
Kinek mi lett rosszabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!