Teljesen objektíven nézve, szerintetek mennyi az esélye a kormányváltásnak?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 21:28
3/18 anonim válasza:
Annyi, amennyire mára felnyílt a buta magyarok szeme.
5/18 anonim válasza:
Sajnos nem sok, én személy szerint kizártnak tartom. Adja az ég, hogy tévedek!
6/18 anonim válasza:
50% Viccen kívül. Ez most konkrétan akárhogy alakulhat, 2010 óta először.
8/18 anonim válasza:
Én nem sokat adok rá. Elég sokan szídják a Zayt, balról - jobbról. Szerintem inkább vitt szavazókat, mint hozott. Szoros eredményben bíznak, de szerény véleményem szerint, nem lesz az és simán nyer a narancs.
9/18 anonim válasza:
Én őszintén szólva 2/3-os Összefogás győzelmet hiszek. Márki-Zay rengeteg szavazót hozott :)
10/18 anonim válasza:
Egyik tömbnek sem lehet ebben a helyzetben 2/3-a. Ez fantazmagóra. Ráadásul MZP nagyon megosztó. Én pl. rengeteg embert ismerek, akik az ő megjelenésével, már nem akarnak az összefogásra szavazni és inkább a Mi Hazánkra vagy a Kutyapártra fognak. Nehogy az ellenzéket baromi nagy meglepetés érje április 3-án.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!