Az mennyire érdekes, hogy amikor 2020 áprilisában megjósoltam, hogy kötelezővé fogják tenni az oltásokat mindenki hülye konteósnak nevezett ugye?
Hat igen. Az oltasokat vagy kotelezove teszik, vagy nem. Ha mind a 10 millio magyar hozzafog josolgatni talalomra ez ugyben, akkor mi az otmillio profeta, vagy az otmillio hamis profeta hazaja leszunk?
Szerintem a tizmillio konteose, de ez csak maganvelemeny.
20
Ausztriában kötelező már. 3000 euróra büntethetnek évente négyszer, azaz 12,000 euróra amiért nem juttatsz be egy kísérleti kotyvalékot a szervezetedbe és ezzel emberek millióit gyilkolod le. Ide jutottunk. Szép világ. 1984. Hol Óceánia az ellenfél, hol Eurázsia.
"amiért nem juttatsz be egy kísérleti kotyvalékot a szervezetedbe és ezzel emberek millióit gyilkolod le. "
És még csodálkozol, miért néznek ostoba konteófanatikusnak?
23
Igen. Én azon csodálkozok, hogy sokaknak miért oké a kotyvalék? Igazából önszántából csak az agymosott kisebbség adatta volna be, a többség megadta magát a zsarolásnak.
"Én azon csodálkozok, hogy sokaknak miért oké a kotyvalék?"
Mert a többség képes volt értelmezni már a középsulis biosz anyagot is, és felfogja mi az, hogy oltás, és hogyan működik.
„Most meg láss csodát, bekövetkezett amit mondtam.”
Az lenne az igazi csoda, ha végre elhúznál innen az eszetlen baromságaiddal együtt, te világ esze, te szuper zseni.
Emberek jósolnak sokféle dolgot: Elmarad a nyár. Soha nem látott kánikula lesz a nyáron. Aszály lesz a nyáron. Árvizek lesznek a nyáron. De hogy elhagyjuk az időjárást: Kitör a 3. világháború. Eljön a világvége. Kitör egy hatalmas vulkán. Hatalmas járvány tör ki. Aszteroida fog ütközni a Földdel. Megérkeznek a földönkívüliek. Meghal a pápa. Kína megtámadja Oroszországot. Kína szövetséget köt Oroszországgal. Az EU felbomlik. Az EU átalakul Európai Egyesült Államokká. Néha a vágyak, remények szülnek jóslatokat, néha a félelmek, néha az eltorzult világkép, néha meg a helyes ismeretek mélyebb, alaposabb továbbgondolása.
Statisztikai alapon néhány jóslat bejön. Mivel a világban történnek váratlan dolgok, így néha igencsak valószínűtlen jóslatok is bejönnek. De jelenti ez azt, hogy aki az adott jóslatot tette, az jobban értesült, jobban látja, érti a világot? Nem feltétlenül.
A dolog attól függ, hogy valaki mi alapján teszi az adott jóslatot, van-e a jóslatának racionális, logikus alapja, vagy valamiféle összeesküvésre építette fel irracionális módon, vagy semmire sem építve egyszerűen csak hasra ütött, megérzett.
Ez olyan, mintha egy barátoddal eltévednél az erődben, és egy útkereszteződésnél tanakodtok, hogy balra-e vagy jobbra. Balra mentek, aztán kiderül, hogy jobbra kellett volna. Jön a barátod és azt mondja: „na ugye, hogy megmondtam, hogy jobbra kell menni”. Nos, megmondta. De hiába *lett* igaza, ettől még a megmondása semmivel nem *volt* alátámasztva. Attól hogy később megtudta, attól még ott és akkor ugyanúgy nem tudta, hogy merre is kellene menni.
~ ~ ~
> Viszont a kontrol kiterjesztése világosabb a napnál.
Pontosan mit is kontrollál a hatalom az életedben? Mert én nem érzem azt, hogy más tettekre köteleznének, mint amit magamtól csinálnék, leszámítva a járványkezeléssel kapcsolatos dolgokat, amelyek esetén meg nem tudom elképzelni hogy annak, hogy én maszkban és nem maszk nélkül megyek-e be a boltba, abból kinek miféle haszna is van pontosan. Továbbra is akkor eszek gulyáslevest, akkor fekszek le aludni, akkor veszek új telefont, akkor vállalok gyereket, akkor váltok munkahelyet, akkor költözök el, amikor én akarok, arra a pártra fogok szavazni, amit én választok, arról mondom el azt a véleményemet, amiről akarom és ami a véleményem.
> Az új világrend behozatal folyamatban vagy
Melyik új világrend? A H. G. Wells féle új világrend? A különböző korok politikusai által meghirdetett új világrendek, amelyek egy része kialakult, más része meg nem valósult meg? Vagy a konteókban szereplő új világrend, egy globális világkormánnyal, ami teljes kontroll alá akarja hajtani, nyomorba, elnyomásba taszítani az embereket, sőt akár meg is akarja tizedelni őket?
Mert én ezt minimum 20 éve hallgatom, és ehhez képest azt látom, hogy:
- A Föld népessége töretlenül emelkedik, exponenciálisan.
- A születéskor várható életkor növekszik.
- Ha lokálisan csökken a népesség, az nem a halálozások miatt van, hanem mert kevés gyerek születik. És nem azért, mert nem sikerül, hanem mert nincs rá akarat.
- A világon összességében az életszínvonal is növekszik.
- Információhoz jutáshoz, információ átadásához – akár sületlenségekéhez –, a cselekvéshez egyre szélesebbek a lehetőségek.
- Az ENSZ súlytalanná vált. Az Európai Unió recseg-ropog. Az USA belső konfliktusokkal küzd. Úgy összességében nagyon nem az egyesülés, hanem a széttagolódás a jellemző folyamat.
- A nagyobb rendszerek mintha egyre inkompetensebbek lennének.
- A világuralomnál jóval-jóval kisebb bonyolultságú problémákat nemzetállamok is nehezen, megkésve, nem hatékony módon kezelnek, nagyobb egységek szintjén (pl. EU) meg még inkább ez látható.
Amúgy ez a kötelező oltás kérdésköre is inkább az új világrendet kialakítani kívánó világkormány ellen érv, mint mellette. Ha csak az EU-t nézem, néhány országban kötelezővé tették az oltást, a többség nem. Néhány országban szigorítanak, máshol éppen eltörlik a korlátozásokat. A legtöbb országban aki nincs beoltva, az jobban korlátozva van. Nálunk meg nem, védettségi igazolványt szinte nem kérnek sehol. Legfeljebb néhány munkahelynél feltétele a foglalkoztatásnak az oltottság. Egymással ellentétes irányú intézkedések, egymásnak ellentmondó szemléletek. Közös nevező sincs, nemhogy közös, összehangolt intézkedési terv.
És nézzük meg mondjuk Ausztria szempontjából. Ha a kötelező oltás jó döntés lenne, akkor ez a döntés elkésett. De meggyőződésem, hogy nem jó döntés. Ha az oltatlanságodért tutibiztosan ki kell fizetned csak egymillió forintnak megfelelő összeget, akkor nyilván kifizeted ezt – vagy minimum a harmadát-negyedét – arra is, hogy az oltást elkerüld. És ha lesz erre kereslet, lesz kínálat is, lesz olyan orvos, aki napi pármillió forintnak megfelelő kenőpénzért hajlandó a vakcinát véletlenül váll helyet mosdókagylóba adni. Nyilván ez most is van, le is buktak páran ezzel, de nyilván van minimum ugyanannyi eset, mikor nem buktak le.
Szóval simán lehet, hogy lesznek sokan, akik inkább az oltást választják, de lesznek, akik az okosban való megoldást. Az meg annyira azért nem jó, ha papíron mindenki be van oltva, a ténylegesen beoltottak száma meg kvázi ismeretlenné válik.
Szóval bocs, de az új világrendet, meg hasonlókat – amiről tömegek olvastak ezt-azt, mégis a legtöbb ember számára megalapozatlan csacsiságnak tartja –, mint a jóslásod, a következtetés alapjául szolgáló valamit továbbra sem találom racionálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!