Szavazással! Szimpatikus neked a Mi Hazánk Mozgalom? Amennyiben igen, miért; amennyiben nem, miért nem?
10-es, csak kérdezem, szerinted az miért jó, hogy a balhésabb, sokszor idősebb cigánygyerekeket be tegyük, csendesebb, tanulni akaró magyar gyerekek közé?
Persze a kérdés költői, tudjuk a választ.
Az elitünk gyerekei, biztonságos környéken levő, magániskolában tanulhatnak, ott szó sem lehet integrációról, hiszen apuka azonnal intézkedne😃. Az integrált oktatás csakis a plebs gyerekeinek lenne, vagy van fenntartva, hogy lemaradjanak.
#11 A gyereket meg a gólya hozza, ugye? Ne röhögtess már.
"balhésabb, sokszor idősebb cigánygyerekeket" - "csendesebb, tanulni akaró magyar gyerekek" ezen is jót röhögtem, de inkább siralmas ahogy egyik oldalt lealacsonyítod a másikat meg piedesztálra emeled. Középsulimban nagyon kevés volt a roma tanuló, de még így is arányában sokkal több volt a probléma a magyar diákokkal mint velük. Megye elit gimnáziumában a tanulni akaró -lol- szentlélek magyar diákok készítettek ki egy tanárnőt aki sírva rohant ki az osztályteremből. Sok tanár meg csak leszarja őket, mert nem bír velük mit kezdeni. Egyik volt oktatóm mesélte, hogy a volt sulijában lecseszte a cigány tanulókat de nagyon, utána mint a kisangyal dolgoztak nála. A magyar diák meg kiröhögte meg visszaugatott neki. A késeléses, tanárral verekedős ügyekről meg még szó se volt kis országunkban. Persze nyilván Toroczkaiék ezt eltusolják, mert akkor dőlne a rasszista ideológiájuk. Ennyit erről. :)
"Az integrált oktatás csakis a plebs gyerekeinek lenne, vagy van fenntartva, hogy lemaradjanak." A magyar diákok nem azért maradnak le, mert a csúnya roma diákok nem hagyják tanulni (vannak színtiszta magyar iskolák, mégis a béka segge alatt vannak a diákok), hanem mert még ahhoz is lusta, hogy kinyissa a könyvét.
A problémára megoldást kellene találni, nem telibef*sni és kikukázni egy bizonyos réteget. De ha az ország a sötét középkorba akar visszasüllyedni, tökéletes megoldás a szegregálás, de akkor úgy kivágnak minket az EU-ból, hogy a lábunk nem éri a földet.
A 10-es válaszom 0%-án már meg sem lepődöm. De a választ még mindig nem kaptam meg, hogy mitől nem számít a Mi Gatyánk neonáci pártnak.
12-es, ne erőlködj, felesleges. egyrészt, tudjuk, minden normális magyar ember tudja, hogy hazudsz, másrészt vagy fizetnek, vagy cigány vagy. Ezt a bullshit, liberális marhaságot nyomathatod napestig, a nép úgyis megítél, mert tudja mindenki, hogy milyen az,ha balhéscigány van a környéken, az iskolában stb. attól, mert te hülye példákat hozol, mindenki másnak is vannak saját tapasztalatai, amit a hazaáruló dumád nem fog felül írni, vagy semmissé tenni.
nem is érted szerintem.....
Tehát azért vagyok hazaáruló, mert nem a nagymagyar, álszent, keresztény demagógot ismételgetem amit a szélsőjobbosok a szádba raknak? Nem vagyok sem cigány, sem pedig lefizetve és nem is nyomatom napestig a "marhaságom". Amiket írtam nem hülye példák, hanem a valóság. Nyilván ezt egy ilyen "hazafi" képtelen feldolgozni és egyből leugat mindennek. A liberálisan gondolkodó országok már mérföldeket vernek az olyan maradi, konzervatív országokra mint a miénk. Érdekes, ugye? :) Nincs is annyi megkeseredett, frusztrált ember ott, mint itt.
Az meg végtelenül ironikus, hogy a cigányokat megkülönböztethetjük, de amikor bejött a vírus ment az ordibálás, hogy elveszik a szegény magyar ember szabadságát és ez diszkrimináció.
Szar érzés ha te vagy a másik oldalon, ugye? :)
14-es, elmondom miért vagy hazaáruló.
Azért, mert összehasonlítod a becsületes embereket, az most mindegy, hogy oltott, vagy oltatlan, a balhés, agresszív elemekkel, akik önhibájukból kerülnek börtönbe.
Ez már eleve vérlázító, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ami ellen "sápítoznak" a magyar emberek, azt kapták, pont mint az általad mosdatott szerecseneket.
Én, ha libsi lennék, már rég rájöttem volna, hogy közép-európában, a kárpát-medencében ez az eszme halálra van ítélve😃
Pont mint a feministák, halottad már, hogy szaudi arábiában tüntetnek? Vagy halottál már bahreinbe illegálisan bevándorolni? Gyerekes vagy.
lol Már a feministákkal is bajod van? Az asszony verve jó, mi? Meg maradjon csak a konyhában, ugye? :'D Szaud Arábiában azért nem tüntetnek, mert kb. azonnal kivégeznék őket. Ott másodlagos állampolgárnak számít egy nő. Nem minthogyha kis országunkban ez másképp lenne, amikor hetente meghal egy ártatlan nő a becsületes férje miatt..
Gusztustalan egy észjárásod van. Miért képzeled magad felsőbbrendűnek? Frusztrációdat próbálod ezzel levezetni? Kisebbségi komplexus? Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!