Ellenzékiek! Miért is kéne a Fidesz ellen szavaznom?
Itt folyamatosan le hülyézik azokat, akik a fideszre szavaznának. Ám azt egyik okos tolyás sem tudja megmondani, hogy pontosan mi várható, ha például MZP-re szavaznék. A tapasztalatom szerint a baloldal csak elvett és semmit, de semmit sem adott. Hát itt a lehetőség, hogy meggyőzzétek a fajtámat a józan paraszi ésszel, hogy miért is szavazzunk balra!
Az az érv, hogy csak így lehet megbuktatni Orbánt elégtelen.
Na hajrá!
7-kizárt hogy a sürgősségin nem kezeltek csak azért mert nem volt 200Ft-od.
az orvosok tehetnek róla hogy nem omlott össze a rendszer már évekkel ezelőtt,az ő felelősségük hogy életben tartják a fidesz rendszerét.ha nem lenne betegellátás akkor talán a krumplisok is rádöbbennének hogy hova züllött le az egészségügy.
6-os!
Amiket írtál, azok furák.
Attól, hogy Ildikó néni jó szívű volt, nem jelenti azt, hogy minden ballos jószívű. Másrészről pedig tanár volt Ildikó néni! Egy jó pedagógus ilyen, ez nem függ össze a politikával.
Ami a munkahelyeden zajlott, az pedig minden munkahelyen így zajlik sajnos. Nyalnak, hogy feljebb lépjenek. Egymást tapossák a főnök kegyeiért. Szerinted azon a munkahelyen mi lesz várható, ha baloldal veszi át a stafétát? Elmondom: Mindenki ballos lesz, hogy nyaljanak. Sajnos az emberek ilyenek.
Ezeket az ukrán szálókat én úgy tudtam azért húzták fel, mert erre adott pénzt az Unio. Ők pedig felhúzták. Ráadásúl ezeknek az ukránoknak jó része határon túli magyar. Viszont a ballos következetes politika elvilel beengedné a bevándorló közelkeletieket.. Na azok csoportosan, hát rosszabbak, mint a cigányok csoportosan. Ráadásúl bandáznak is.
Az MSZP ciklusban még brutálisabb emelések voltak. Én emlékszem rá, mert akkor kerültem ki a középiskolából. Tanultam volna tovább, de akkoriban még az ösztöndíjasnak is fizetnie kellett az oktatásért.
A 2es válaszoló vazolta a legegyertelműbb okot...
De érdemes még belegondolni abba amikor bevezették régen a 300ft os vizitdíjat, mert nagyon sokan napi szintű trécselésre használták a körzetiorvost és rengetegen akik meg tényleg panasszal érkeztek azok meg 2 órát vártak.
Szóval ez a 300ft majdnem népfelkelést okozott.
És mi van most?
Be sem léphetsz a rendelőbe.
Ha ellátást szeretnél az meg 30.000től indul magánba.
9es!
Orbán adta, ök indították el, Bajnai pedig elvette. Azt mondta ,,fájni fog". Emlékszem, mert mamám szinda is a ,,gordonkát" emiatt. Vicces, hogy mentségül beírták a táblázatba az x helyett, hogy világválság.
#6 "Egészségügyet tönkretették, hiába reklámozzák, hogy nem, a gyakorlat nem ezt igazolja."
A gyakorlat pont az ellenkezőjét igazolja. Voltam kórházban én is, családom több tagja is és konkrétan tapasztaltuk a JAVULÁST a 10-20 évvel korábbi helyzethez képest. Éppen így vannak várólisták, de NEM rosszabbak, mint 10-15 évvel ezelőtt, hanem vagy jobbak vagy peches esetben ugyanolyanok. A bőrgyógyászhoz most éppen úgy heteket kell időpontra várni, mint kellett 15 évvel ezelőtt, amikor gyerekemnek kellett volna sürgősen kezelés, és most vagy ott ülök órákon át hátha aznap bejutok vagy megyek magán rendelésre - ahogy 15 éve kellett vinnem gyerekemet.
Azonban rengeteg kórház, rendelő, mentőállomás újult meg azóta, rengeteg felszerelést vettek és folyamatosan megy a fejlesztés, építkezés az egészségügyi rendszerben. A területünkön fontos lett volna hogy megépüljön a dél-budai szuperkórház és azzal vesztettünk éveket, hogy a fővárosi és kerületi vezetés nemet mondtak rá.
Ahogy olyan béremelés volt az egészségügyben, ami végre segíti, hogy ne akarjanak külföldre menni csak a megélhetésük miatt az orvosaink, egészségügyi dolgozóink.
"Lássuk mi lesz az oktatással."
Lássuk. Itt nagy szükség van TOVÁBBI béremelésre, fejlesztésre, támogatásra, ez kell legyen a legelső és legfontosabb a következő 4 évben. de így is messze jobban teljesítettek a mostani ellenzéki összefogás politikusainál, akik 8 éve alatt iskolákat zártak be és több ezer pedagógust bocsátottak el, megindítva vele a pedagógushiányt az oktatásban. Azt lehet biztosan tudni csak, hogy ha kormányra kerülnének akkor ugyanazt folytatnák az oktatásban is és az egészségügyben is amit 2010-ben abbahagytak: a leépítést, megszorítást, privatizálást.
Ez a "a munkahelyem is fideszes és aki nem áll be a sorba el van tiporva, zsarolva van" kamu szöveged nevetségesebb a többinél. Az én főnököm fideszes és mégis a fideszesek vannak hátrányban, mi nem merünk véleményt mondani, ahogy főnököm is csak félve meri a felsőbb vezetés szándékait előadni, ha az nem felel meg a ballibes elvárásoknak. Amikor felmerült egy sztrájk lehetősége, akkor meg se merte kérdezni, hogy egyáltalán akar-e valaki sztrájkolni, nehogy azonnal azzal támadják, hogy bármiben is korlátozni akarná az ott dolgozókat - aztán egy ELLENZÉKI kollégám volt az aki ezt felhozta, hogy mielőtt nagyon belelendülnénk annak megszervezésébe, hogy mi is legyen ha sztrájkolnak, egyáltalán van-e olyan aki sztrájkolni akarna. És alig voltak páran, ők ezt minden gond és retorzió meg ellenkező hatás nélkül megtehették.
"Ezen felül jelenleg nem tudok előteremteni fél milliót villamos hálózat felújításra lakásban, ami egyébként korábban 350ből is meg lett volna, csak éppen feltolták az árakat. "
Akkor igyekezz azon lenni, nehogy az ellenzék kerüljön kormányra, mert akkor a rezsiszámlád IS az egekbe fog ugrani és még neked kell előteremteni is a költségét, hogy felújíttathasd amit szeretnél!
Az árak azért mentek fel mert az emberek TÖBBET KERESNEK.
Az, hogy bele vagy zúgva a komcsikba, azt látjuk, de a többség ezt idővel sikeresen kinőtte. Ideje lenne neked is rájönnöd, hogy ha eddig csak rosszat tettek az országnak, akkor ezután is csak arra lesznek képesek!
"Ez a "a munkahelyem is fideszes és aki nem áll be a sorba el van tiporva, zsarolva van" kamu szöveged nevetségesebb a többinél. Az én főnököm fideszes és mégis a fideszesek vannak hátrányban, mi nem merünk véleményt mondani, ahogy főnököm is csak félve meri a felsőbb vezetés szándékait előadni, ha az nem felel meg a ballibes elvárásoknak. Amikor felmerült egy sztrájk lehetősége, akkor meg se merte kérdezni, hogy egyáltalán akar-e valaki sztrájkolni, nehogy azonnal azzal támadják, hogy bármiben is korlátozni akarná az ott dolgozókat - aztán egy ELLENZÉKI kollégám volt az aki ezt felhozta, hogy mielőtt nagyon belelendülnénk annak megszervezésébe, hogy mi is legyen ha sztrájkolnak, egyáltalán van-e olyan aki sztrájkolni akarna. És alig voltak páran, ők ezt minden gond és retorzió meg ellenkező hatás nélkül megtehették."
^^^ Ez!!!
A sulinkban hasonlóan volt. Azt hittem nekem szimpatikus egyedül a fidesz, mert ha pártpolitikáról volt szó, az ellenzék volt bekiáltás alapján az etalon, és meg sem mertem szólalni. Aztán sorra derül ki most ballagás után a volt osztályomban egy csomóan voltak így, csak nem akarták hogy torkon harapják őket a véleményükért. 😖
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!