Magyarország lesz az első európai állam leszbikus államfővel? Mit szóltok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 18:00
1/20 anonim válasza:
Kb kit érdekel hogy mi a beállítottsága?
2/20 A kérdező kommentje:
3
A fideszt biztos érdekli, mivel homoszexuális ellenes politikát folytatnak.
2021. dec. 28. 18:07
3/20 anonim válasza:
Mi homoszexuális ellenes a Fidesz politikájában?
4/20 anonim válasza:
Amióta a melegpárt van kormányon, engem semmi sem lep meg.
5/20 anonim válasza:
Első vagyok. Nincsenek megnyugtatlak. Nem nézted te a nőt a tv-ben. Tuti a saját neme sem hagyja hidegen. Nekem ez jutott mindig eszembe. Csaj vagyok egyébként.
7/20 anonim válasza:
"Kb kit érdekel hogy mi a beállítottsága?"
Kb engem. És ha megszületett egy ilyen kérdés, akkor ezzel nem egyedül vagyok az országban.
8/20 anonim válasza:
Engem pont nem érdekelne, mert "ballib köcsögimádó" -már az ő szóhasználatuk szerint- vagyok, akik szerint semmi elítélendő nincsen a más szexuális irányultságokban, sőt az elfogadásukat támogatni kell. Ha egy elvileg kvázi homofób párt mint a fidesz fel meri vállani, hogy nyíltan saját neméhez vonzódó köztársasági jelöltje van, az csak üdvözlendő!
9/20 anonim válasza:
Mért lenne üdvözlendő? A melegpártban nincsen heteró, tehát mást úgy sem tehettek volna.
10/20 anonim válasza:
Legkevésbé se érdekel.
Áder se sok vizet zavart az elmúlt 10 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!