Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nekt3k melyik párt a kedvencen...

Nekt3k melyik párt a kedvencenek? (Bocs nem enged T/2-ben írni)

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:31
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Dk
Momentum
Mszp
Kétfarkú kutyapárt
Párbeszéd
Jobbik
Mi hazánk
Lmp
Egyéb (írd le kommentben)
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a T/2?
2021. dec. 15. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Kedvenc nincs. Arra fogok szavazni, aki immár 11 éve bizonyította, hogy nem engedi be az illegális barbárokat, úgy itthon, mint külföldön, minden téren a magyarok érdekeit szolgálja.

Ha amazok visszatérnének, úgy nézne ki minden, mint ahogy két év alatt Budapestet lerothasztották, szétlopták. Kiárusítanák, szétlopnák megint az egész országot, 20%-os munkanélküliség, megnyitnák a határokat.

Hát azt nem kívánok azoknak sem, akik nem látnak a szemüktől, és vissza akarják azt a hordát szavazni.

2021. dec. 15. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

A Mi Hazánk, csak kevesebb időt kéne fordítaniuk a magyarkodásra és az oltásellenességre, és többet a biológiára és egyéb természettudományokra, és az ezekből eredő logikára. Ezek mellett nekik van a leginkább vállalható programjuk és ők látják legtisztábban a helyzetet.

Egyéb pártok amikkel valamilyen mértékben egyetértek az a Fidesz, a Munkáspárt, és nagyon kis részben az ISZOMM.

A többi balliberális woke sjw, vagy anarcho-kapitalista, őket semmiképp sem támogatnám.

Az ideális kormányom egy Mi Hazánk-Fidesz koalíció lenne, amiben pár Munkáspártos és ISZOMM-os is felszólal időnként.

2021. dec. 15. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is a Mi hazánk a legjobb, ők az ország érdekeit szolgáljáķ.
2021. dec. 16. 06:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az Mszp-nek már több mint 30 éve el kellett volta tünnie az országból.
2021. dec. 16. 06:47
 6/7 A kérdező kommentje:
De én csak 3-4 év múlva kaphatoķ szavazati jogot.
2021. dec. 16. 06:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem, az ellenzéki Összefogásra szavazok. Nincs olyan párt jelenleg, mely engem képvisel, de sosem szeretném többé hatalomban látni a Fideszt, a Mi Hazánkat meg sose szeretném kormányon tudni. Isten óvjon mindkettőtől, Melyek egy kutya.
2021. dec. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!