Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kell nekünk Schmitt Pál-díj?

Kell nekünk Schmitt Pál-díj?

Figyelt kérdés
Ez is nagyon fontos volt. Nincs már elég kitüntetésünk, amit lehet osztogatni a parlamentben, vagy kell egy új október 23-ra is?
2010. szept. 6. 16:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem. le kell xarni!

utolsó, miért lenne alk.ellenes? idézd a paragrafust! :D

2010. szept. 6. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Én most legoogléztam, mert azt hittem valami vicc. Hát most mit mondjak. Kíváncsi vagyok mikor kapja meg az első nem-fideszes. Meg, hogy Schmitt Pál mikor alapítja meg a Magyarország Hőse kitüntetést, a hozzá járó Orbán Rendet (ha valaki nem tudná miről beszélnék: [link] , [link]
2010. szept. 6. 17:40
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Walter Schobak azért a cinizmusnak is van határa -.-

Rákosi v. SZU alatt rég elvittek volna téged a fenébe!

2010. szept. 6. 17:52
 14/17 bumbi02 ***** válasza:
77%
na még egy rublikát irhatok a fidesz fölösleges intézkedései közé.... ezaz...
2010. szept. 6. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha Sztálin-díj is volt, akkor végül is ez is lehet... Csak még az a kérdésem, hogy ki is ez a Scmitt Pál? Valami történelmi hős? Vagy csak annak akar látszani? Hogy képzeli ezt a FIDESZ?! Ez megint egy olyan sokatmondó ízlésficam, mint az Orbán-bulla, meg annak a kötelező kifüggesztése. És ki az, aki büszke lenne rá, hogy Schmitt Pál-díjat kapott?
2010. szept. 6. 22:08
 16/17 bumbi02 ***** válasza:
65%
várd ki még a végét ennek a 4 évnek... 2014re emgszokottá fog válni hogy a tantermekben kossuth és petőfi képe mellett orbán képe is ott lesz, vmint addigra korona is fején lesz, csak nem az esztergomi érsek fogja koronázni hanem a pápa.....lesznek itt még fura dolgok...
2010. szept. 6. 22:13
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
A köztársasági elnök is fogja átadni? Vagy a maffia, vagyiss a mob elnök?:)
2010. szept. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!