Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan, akinek az életét...

Van olyan, akinek az életét és megélhetését veszélyezteti az állam, a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
Beoltattad végül magad?

2021. dec. 5. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Most mi van? A vírus veszélyezteti az életed, nem az állam.
2021. dec. 5. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Hát pl. amikor a vírusra hivatkozva nem engednek be a kórházba és félig meghalva kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán foglalkozzanak az emberrel, akkor bizony veszélyezteti az állam az emberek életeit.
2021. dec. 5. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

A vírusba egészséges ember 0,0001% eséllyel hal bele. De ha az állam elveszi munkád, pénzed és alapvető emberi jogaidat és kitesz az utcára akkor abba fixen belehalsz

2021. dec. 5. 17:24
 4/8 anonim ***** válasza:
13%

3. senki nem veszi el a pénzed. Max oltakozásra kötelez, ami nem kerül neked semmibe, ennyi. A kamu számodnál meg sajnos sokkal veszélyesebb ez a vírus, és messze nem csak a direkt halálozást kell nézni, hanem hosszabb távú károsodásokat is:

[link]

2021. dec. 5. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Szívbetegségben és rákban messze sokkal többen halnak meg. Amiatt miért nem pánikoltok?
2021. dec. 5. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Volt igen. A vállalkozásomat 17 évig vezettem, de 19ben volt egy súlyos balesetem és az ebből való felépülés elvitte minden megtakarításomat.

2020 januárjára jöttem rendbe és azzal a tudattal kezdtem újra dolgozni, hogy pikk-pakk visszajön a pénz...és akkor jött márciusban a korona, a maradj otthon kampány és májusra csődbe is mentem.

És akkor erre jött a vállalkozóknak nulla segítség, plusz a cégeknél felvételi létszámstop, hogy a csődbe mentek még melót se találjanak.

De mivel az unalmas január-februárakban elvégeztem pár szakmát az évek alatt, így sikerült munkát találnom.

Persze a negyedét keresem a régi életem bevételének, de ez van most.

És nem oltatok. 3 hete pozitív lett a korona tesztem, ez jelentett 2 nap hőemelkedést és ennyi, mehetek is a fél éves védettségi kártyámért.

2021. dec. 5. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 az influenza pont annyira veszélyes, mint 10-15-20 éve is.

Az oltás hosszú távú hatásairól mesélj, mert annak viszont 100%, hogy van káros hatása, az influenza ezen fajtájával ellentétben.

Szóval ha nem tudsz infót egy új (kísérleti) oltás hosszú távú mellekhatásairol, akkor honnan tudnál a 2 éve felfedezést "vírus" hosszú távú hatásairól?

Érted mi a kérdés, vagy csak a bemagolt hivatalos baromságot tudod majd ismételni?

(ami -mint már rég kiderült- hazugságok sorozata)

2021. dec. 5. 22:15
 8/8 everlight ***** válasza:
100%
2020 Márciusától Júniusáig voltam munkanélküli.
2021. dec. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!