Donáth Anna a Momentum új elnöke. Vélemény?
Figyelt kérdés
Jól fog vele járni a párt?2021. nov. 21. 19:47
2/10 anonim válasza:
A papa is büszke lehet! Majd eldicsekszik a cellatársainak. :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Sokkal ismertebb és népszerűbb politikus ő, mint Fekete-Győr.
4/10 anonim válasza:
Hát kérdező, ez az az eset amikor a korábbi elnöknél csak jobbat tudtak találni, mert rosszabb nincsen.
Hogy most ettől a momentumnak jobb lesz-e azt kétlem. Donáth Anna még-ig EP képviselő, addig van a momentumnak némi lehetősége a médiaszereplésre, de ott a vége. A párt már zsugorodik. Ha nyernek áprilisban akkor beolvad a párt a nagy összefogdosó kormánykoalícóba, ha vesztenek, akkor meg buknak a többiekkel együtt.
5/10 A kérdező kommentje:
Én simán elképzelem hogy egy ellenzéki győzelmet követően hazajön és az EP képviselőség helyett valamelyik szociális vagy zöld tárca minisztere lesz.
2021. nov. 21. 20:16
6/10 anonim válasza:
#5 lehet hogy ő is elképzelte, de nem lesz az.
7/10 anonim válasza:
Remélem olyan értelmes lesz mint Fegyőr
8/10 anonim válasza:
Semmi bajom nincs vele, de számomra csalódás. Orosz Anna szerintem felkeszültebb, vagy legalábbis azt a benyomást kelti, így nagyon szavazómozgósító ereje lenne.
9/10 anonim válasza:
tiszta apja, az a szegény gyerek...
10/10 anonim válasza:
Ugyanolyan klisés, elvek nélküli kamugép, mint az egész kirakatpártjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!