A liberálisok miért ilyenek?
Koszonom! Ez pontosan igy van, ahogy irod.
En is gondoltam ra, hogy valami baj van az elmejukkel... Nyilvan, hiszen - ahogy irtad - miert kellene a dolgozo fehereket bantani... Nem beszelve arrol, hogy mi, feherek, verbalisan talan elmondjuk, ha bajunk van, de senkit nem bantunk. Nem kezdunk senkit utlegelni, ha rosszat mond rank. Es megis minket tamadnak... passz. :S
"Nem beszelve arrol, hogy mi, feherek, verbalisan talan elmondjuk, ha bajunk van, de senkit nem bantunk. Nem kezdunk senkit utlegelni, ha rosszat mond rank."
Pl Betyár sereg? :) mikor 2010 előtt összeveetek Jobbikosokat?
#4: Jól van, már majdnem olyan ügyes vagy, mint egy papagáj!
Esetleg példákat is tudsz mondani? Mondjuk a médiából (mert arról, hogy te milyen fideszeseket ismersz, bármit kitalálhatsz). Nos? Melyik fideszes közszereplő van oda a bűnözőkért, drogosokért, k*rvákért, aberráltakért, kisebbségiekért? Én mondok egy liberálist: Niedermüller Péter. Ő rémisztő képződménynek nevezi a fehér keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket. Mondja mindezt ezzel a pofával:
"bűnözőkért" - A teljes kormány. Szeretik magukat.
"drogosokért" - Borkai.
"k*rvákért" - Borkai.
"aberráltakért" - A teljes kormány, nem véletlen csempészték haza Kaletát, ahelyett, hogy hagyták volna Peruban megaszalódni. Szájer orgiáiról is mindenki tudott.
"kisebbségiekért" - Farkas Flórián alapján a teljes kormány.
Nem teljesen így van.
A bűnözőkért csak addig vannak oda, amíg magyart ütnek, vernek.
Ha cigány ellen irányul, máris sírnak.
#7:
Nem akarom védeni a Fideszt, mert nem vagyok fideszes, csak simán jobboldali. De az, hogy egy pártban milyen politikusok vannak, az egy dolog, az meg egy másik, hogy milyen dolgokért szállnak síkra ők meg a szavazóik. És sajnos a liberálisokra igaz az, amiket leírtam.
"És sajnos a liberálisokra igaz az, amiket leírtam."
Ja értem. A szavak fontosabbak a tetteknél. Ha így látod, szavazz a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!