A kormány megint a rá jellemző aljas módon reagálta le az üzemanyagár befagyasztását?
Mint ahogy általában csinálni szokták:
A felelősség másé, a köszönet az övéké, nekik megmaradnak a szavazók miközben egy árva garast sem veszítenek.
Oké ez már szükséges volt nagyon, de miért megint a másik pénzével úriemberkedik a kormány?
Kérdező😂😂😂
Ha nem tetszik ez az ár akkor keress külföldön egy kutat, ahol 6-700 forint literje és vedd meg ott 😂😂😂😂
Mi a baj az intézkedéssel?
Nekem az,hogy nem kisebb árnál fagyasztották be.
Azért volt ez jó megoldás így csinálni, mert egy egyszerű ÁFA csökkentést lenyelnének az üzemanyag-kereskedő cégek.Ugyanúgy, ahogy anno a húskereskedők is lenyelték, amikor 5 százalékra vitték a nyers hús áfáját 27-ről.Alig lett olcsóbb a hús, simán lenyelték és hasznot csináltak belőle.
Nem kell ehhez külföldre menni, csak a 95-ös sima benzin ára van befagyasztva, drágábbikat lehet venni piaci áron.
Az ár az tetszik. Csak az nem ahogy a kormány ezt elintézte, aljas módon szerintem.
Megmondják a masiknak hogy mit csináljon, a proli meg nekik köszönje meg. Ez kicsit a maffiára emlékeztet engem.
Az ellenzék egy része is ezt indítványozta. Meg a adótartalom csökkentését.
Egy vegyes rendszer korrektebb lett volna azzal hogy szabályozni kellett volna hogy ennyivel kell csökkennie az üzemanyagnak.
Így olyan mintha a kormány más péélójával verné a csalánt.
Benzin adóját szerintem semmilyen körülmények között nem szabadna csökkenteni, tipikus luxus cikk. Pl. az első lakás vásárlásra (ha az nem luxus lakás) lehetne 0%-os adó, meg az alapvető élelmiszereken túl ki lehetne mégtovább terjeszteni az 5%-os ÁFÁ-t, de ami nem létszükséglet, ott maradjon magas szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!