Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A kormány megint a rá jellemző...

A kormány megint a rá jellemző aljas módon reagálta le az üzemanyagár befagyasztását?

Figyelt kérdés

Mint ahogy általában csinálni szokták:

A felelősség másé, a köszönet az övéké, nekik megmaradnak a szavazók miközben egy árva garast sem veszítenek.

Oké ez már szükséges volt nagyon, de miért megint a másik pénzével úriemberkedik a kormány?

2021. nov. 12. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Inkább azt mondanám, profin csinálták. Te meg toporzékolhatsz kedvedre.
2021. nov. 12. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Így is lehet mondani. Én inkább azt emelném ki, hogy ez gazdaságpolitikailag már a sokadik szélsőbalos lépésük volt, pedig jobboldalinak mondják magukat.
2021. nov. 12. 13:46
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező😂😂😂

Ha nem tetszik ez az ár akkor keress külföldön egy kutat, ahol 6-700 forint literje és vedd meg ott 😂😂😂😂

2021. nov. 12. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Mi a baj az intézkedéssel?

Nekem az,hogy nem kisebb árnál fagyasztották be.

Azért volt ez jó megoldás így csinálni, mert egy egyszerű ÁFA csökkentést lenyelnének az üzemanyag-kereskedő cégek.Ugyanúgy, ahogy anno a húskereskedők is lenyelték, amikor 5 százalékra vitték a nyers hús áfáját 27-ről.Alig lett olcsóbb a hús, simán lenyelték és hasznot csináltak belőle.

2021. nov. 12. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
2: szélsőbalos dolog lenne valami jegyrendszer vagy a kutak kártérítés nélküli elkonfiskálása. Minden modern piacgazdaságban beavatkozik az állam az árakba.
2021. nov. 12. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell ehhez külföldre menni, csak a 95-ös sima benzin ára van befagyasztva, drágábbikat lehet venni piaci áron.

2021. nov. 12. 13:53
 7/12 A kérdező kommentje:

Az ár az tetszik. Csak az nem ahogy a kormány ezt elintézte, aljas módon szerintem.

Megmondják a masiknak hogy mit csináljon, a proli meg nekik köszönje meg. Ez kicsit a maffiára emlékeztet engem.

2021. nov. 12. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmiféle felelőség, Ausztriában is 480-ért árulják a benzint, oké, ott kisebb az Áfa de cserébe többe kerül a munkaerő. Romániában pedig még 480-nál is olcsóbb. Nem véletlenől lőtték be 480-ra, marad profit még ebből is, csak nem rajtunk fognak meggazdagodni, hanem azokon, akik nem fagyasztják be.
2021. nov. 12. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Az ellenzék egy része is ezt indítványozta. Meg a adótartalom csökkentését.

Egy vegyes rendszer korrektebb lett volna azzal hogy szabályozni kellett volna hogy ennyivel kell csökkennie az üzemanyagnak.

Így olyan mintha a kormány más péélójával verné a csalánt.

2021. nov. 12. 14:15
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Benzin adóját szerintem semmilyen körülmények között nem szabadna csökkenteni, tipikus luxus cikk. Pl. az első lakás vásárlásra (ha az nem luxus lakás) lehetne 0%-os adó, meg az alapvető élelmiszereken túl ki lehetne mégtovább terjeszteni az 5%-os ÁFÁ-t, de ami nem létszükséglet, ott maradjon magas szerintem.

2021. nov. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!