Vannak olyan lmbtq emberek,akik jobboldaliak vagy szélsőjobbosok? Létező jelenség lenne?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 19:21
1/9 anonim válasza:
Pim Fortuyn (1948-2002)
Holland szélsőjobboldali politikus, aki nyíltan vállalta a homoszexualitását. Egy migráns-barát merénylő a nyílt utcán agyonlőtte.
2/9 anonim válasza:
Anno a német náci párt vezetése tele volt melegekkel. Szóval, ja gondolom ma sincs másképp.
3/9 anonim válasza:
Vannak persze. Alapvetően a jobboldaliság nem kéne melegellenességet jelentsen, ahogy sajnos ez nálunk megfigyelhető.
4/9 anonim válasza:
Nem zárja ki egymást a két dolog.
7/9 anonim válasza:
Ugy hallottam Caitlyn Jenner is jobbos.
8/9 anonim válasza:
amerre fúj a szél, arra hajlik a nyírfaág is.
9/9 anonim válasza:
Lehet nem ide tartozik, de én baloldali szavazó vagyok és gyűlölöm az LMBTQ és az érzékenyítést. Annyira nem vagyok liberális, hogy ezt bevegye a gyomrom. És nem is leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!