Elégedettek vagytok a kormány "járványszakértő" arcaival, Győrfipali, Merkely, Rusvai, Zacher, Boldogkői és tsai?
Figyelt kérdés
Nem komolytalan ilyen fazonokkal vezényelni egy ilyen járványt?2021. nov. 10. 19:06
1/10 anonim válasza:
Nem, mégis ki nyilatkozzon neked? A Gödény?
2/10 anonim válasza:
Inkább velük, mint az egyesült ellenzék vizesvödrös Falus Feri bácsijával, akinek már több mint 10 éve lejárt az orvosi engedélye, de ez nem akadályozza abban, hogy ossza az észt az ATV-ben.
3/10 anonim válasza:
Kb. mint a tv bemondók anno. Azt mondják, amit leírnak nekik.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire kötődnek a kormányoz. Szerintem semennyire.
5/10 anonim válasza:
"10 éve lejárt az orvosi engedélye, de ez nem akadályozza abban, hogy ossza az észt az ATV-ben"
Mióta kell orvosi engedély ahhoz, hogy valaki ossza az észt a tévében? Ha kell, akkor a Vágó Istváné mikor jár le?
6/10 anonim válasza:
#5: Engedély nem kell, csak hát a hitelesség... A kormány jelenleg is praktizáló orvosokat szólaltat meg, nem nyugdíjas bohócokat.
7/10 anonim válasza:
Hát jobbak, mint amikor beindult a cirkusz, és a "Vezír, Kapitány" hirtelen elkezdett fővirológus (is) lenni...
9/10 anonim válasza:
Ha nem lenne tragikus, halálra röhögném magam. 😭
N
10/10 anonim válasza:
Engem csak a Merkely irritál , mért nem elég neki a rektori szék és a városmajor u- i klinika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!