Fidesz szavazók! Mi van most, hogy 3 hónapig fake news volt a Pegasus, most pedig elismerték? Ezentúl is mindent el fogtok nekik hinni?
Minden orszag kormanyanak vannak hirszerzoi es kemelharitoi is ... nos, ok ilyen szoftvereket hasznalnak - es tok jogosan! :) Ez a dolguk.
Pegazus elott is voltak es Pegazus v2.0 is lesz majd ha megjelenik.
Kedves 8-as!
Németországban maga a titkosszolgálat nyilvános éves jelentésében is beszámolt az afd megfigyeléséről. Magyarországon 2012 óta a nemzetbiztonsági hivatal megszüntette az éves jelentés készítését, sőt viszsamenőlegesen is törölték azokat. Csak ennyit a demokratikus működésről. Ez belpol.
A külpolitika megint más. Ahogyan te sem választod a szomszédaidat, akikkel együtt kell élned, ellenben a saját kormányodat te választod, és számon kérheted.
A titkosszolgálatok titokban használták a Pegasust? Mik vannak ebben az országban 🥱. Pedig én azt hittem, hogy a titkosszolgálatok azért "titkosak" mert nyílvánosan dolgoznak.
Az ellenzéki ostobaság nem ismer határokat.
A Pegasust fejleszto ceg kiadott egy nyilatkozatot hogy visszavonjak a magyaroktol a licencet mert a programjukat csak terroristak es bunozok megfigyelesere adjak at es ezt a szerzodes pontot megszegtek.
A megfigyelessel nincs semmi gond ha veszelyes szemelyeket figyelnek meg es nem politikai celokra hasznaljak.
Az nem mentseg hogy mas orszagok kormanyai is visszaelhetnek a helyzetukkel.
Leegyszerusitem. Mit szolnal ahhoz ha en sulyos buncselekmenyt kovetnek el ellened es a birosagon engem felmentenenek arra hivatkozva hogy ezt a buncselekmenyt masok is el szoktak kovetni? Azt is megnyugodva fogadnad?
Bármit csinálnak, a fideszesek megmagyarázzák, hogy az nekik miért jó. Meghát máshol is ez megy.
"Orbán megszavazta, mindenkinek levágják a fejét"
És? Minek az, így legalább nem kell azzal is bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!