Csak szerintem kéne korlátozást bevezetni?
Figyelt kérdés
A hétvégén 18-ezer új fertözött és 200 + halott!
Én sem akarnák olyan nagy korlátozást, de cél szerü lenne valami mert ez sem megoldás, hogy ilyen roszak ithon a számok és semmi...
2021. nov. 8. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is kéne
Szerintem nem kell
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Húzzál fel maszkot,fertőtleníts minden húsz percenként kezet, tarts távolságot,kerüld a tömeget.
ezt magadtól is megtudod csinálni.
Vagy milyen más dolgot akarsz az emberekre erőltetni,hmmmm?
3/7 anonim válasza:
Igy is elég sz..r a forint és a benzin... nem kell hogy mégrosszabb legyen. Kedves kérdező, azt hogy a számokat hogyan befolyásolják arra meg ne döljél be, a 200halott meg az hogy ha covidos lennék es elcsapna a kocsi akkor covid halottnak nyilvánitanának. És ezt a statisztikát a kormány mondta ki másfel éve hitelesen. Több áldozatunk lesz hogyha melyebb zuhanásba kezd a forint...
4/7 anonim válasza:
Persze.Kellene korlátozás.Ezeknek az idétlen plakátoknak és szlogeneknek a számát korlátoznám.Olyan nullára.
6/7 anonim válasza:
Nem kell. Aki akar húzzon maszkot, tartson távolságot, maradjon otthon, ne utazupn, stb de ne erőltessék ezt rá senkire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!