Van annál kommunistább módi, mint iskolaidőben, igazolatlan óra fenyegetésével, buszoztatva vinni iskolásokat az Elkúrtukra?
"#8: Azoknak sincs szavazati joga, meg nem is lesz a választásokig, hacsak nem bukott parasztok. Akkor meg visszatértük az alumíniumhoz..."
Hülye vagy édes fiam, 12-esek átlagéletkora 18, 13-osoknál pedig az a ritkább, ha nem 18.
Egyébként vicces, hogy szerinted a szavazóképesség dönti el, hogy mennyire genny dolog történt.
Megpróbálok elvonatkoztatni attól, hogy teljes mértékben megvetem az Orbán-rendszert, és így mondom hogy felháborító amiről a cikkben írnak.
A politikának semmi keresnivalója az iskolában, se kormánypárti, se ellenzéki film megnézésére nem szabadna kényszeríteni fiatalokat. Egy propagandafilm megnézésére meg főleg nem. Félreértés ne essék, nem értek egyet Gyurcsánnyal és a politikájával, és nem volt korrekt ami 2006-ban történt, de ez ettől függetlenül még egy erősen kiszínezett, a valóságtól elrugaszkodott propagandafilm, amivel nem kéne mosni a fiatalok agyát.
12#
Voltak ennél cifrább dolgok is, az előző kormány alatt.Én akkor voltam középiskolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!