Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Már be van betonozva az, kire...

IV. KecskeShajt kérdése:

Már be van betonozva az, kire fogsz majd szavazni jövőre, vagy elképzelhetőnek tartod, hogy valami botrány, vagy más dolog hatására átszavazol más pártra?

Figyelt kérdés

2021. okt. 24. 20:59
A kérdező szavazást indított:
Nem, bármi történjék is, én az adott pártra fogok szavazni
Elképzelhetőnek tartom, hogy valami miatt átszvazzak
Lehet, de akkor inkább nem is fogok szavazni
Semmiképpen se megyek szavazni, így nem számít
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Elképzelhető,de akkor sem szavaznék az összefosásra.Keresnék más pártot.
2021. okt. 24. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Márki-zay ra fogok szavazni akárhogy is lesz. Szerintem vele jóljár az ország, a szabadságunk a tét nem hibázhatunk.
2021. okt. 24. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Nyilván mindig ki lehet találni valami nagyon extrém dolgot, ami elbizonytalanítana, de erre nem sok esély van. Amúgy ahogy nézem a kutatásokat hónapokra visszamenőleg, a Fidesz támogatottsága állandóan magas, esetleg enyhén nő, max a többi párt között van érdemi átrendeződés, ami kevésbé fontos.
2021. okt. 24. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Hogy lehetne bebetonozva az, ahol 2 hetente változik a miniszterelnök személye? Szerintem a végén még az is lehet, hogy Korózs Lajost, vagy Bangónét húzzák elő a kalapból. :)
2021. okt. 24. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
*miniszterelnök-jelölt
2021. okt. 24. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Nincsen már opció.

Van az a lehetőseg hogy győz a fidesz.

Akkor a következő 4 év folyamán kilépnek az eu ból és örökre hatalomban maradnak egy nyomortanyává téve az országot.

Vagy van a b verzió ami lehet akarmi más csak ne a fidesz.

Tök mindegy kik lesznek azok.

2021. okt. 24. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

Fafejűségnek érezném, ha el se tudnék olyan helyzetet képzelni, ami miatt nem gondolnám meg magamat. A két nagy tábor közül az egyikre szavaznék most, de ha valami mégis megrendítene, akkor az egyik kis pártra szavaznék.

(Hogy fideszes vagyok és a Mi Hazánk az alternatív kis párt, vagy ellenzéki vagyok és a Kétfarkú Kutyapárt az alternatív kis párt, azt nem árulom el!)

2021. okt. 24. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!