Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok az elk*rtuk...

Mit gondoltok az elk*rtuk filmről?

Figyelt kérdés
Szerintem mondanivalóként rendben van, filmként értékelhetetlen. Tipikus magyar film.
2021. okt. 24. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Sajnos meg nem tudtam jegyhez jutni, mert az ellenzekiek mind felvasaroltak :)))
2021. okt. 24. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Semmi, fikciós mesefilm..
2021. okt. 24. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
3D-ben ne nezze meg senki, mert kilovik a szemet a film kozben :)
2021. okt. 24. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
így van, semmi sem történt 2006-ban, véletlenül sem üldöztük el Gyurcsányt.. :)
2021. okt. 24. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
En mar azt is tudom, hogy nem is volt 2006!? :)))
2021. okt. 24. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Egy vicc a film, a fidesz arra számított Dobrev nyeri az előválasztást és erre építették.

Furcsa is volt gyurcsányoznak, jakaboznak, karácsonyoznak de Dobrevről csend van.

Kiderült miért.

Maga Kálomista is elmondta egy riportba a film fele se igaz és fikció az egész. Külön kitért rá "a civilek csak járulékos veszteség" dumát csak a hasára ütve tette be és fikció.

800 millióból egy értelmes filmet is lehetett volna csinálni nem egy ilyen propaganda xart.

Nem véletlen az ibdm 10 es skáláján az 1.3 as értékelés.

2021. okt. 24. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondanivalóként rendben van? Tényleg? Rendben van, hogy fikciókat ténynek állít be?
2021. dec. 4. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!