Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Márki-Zay miért annyira...

Márki-Zay miért annyira hasonló antropológiailag Ceausescuhoz?

Figyelt kérdés

Márki-Zay miért annyira hasonló antropológiailag Ceausescuhoz?

Nem csak az arcforma azaz fenotypus de a pigmentáció minden klappol.

Nézzétek csak:

[link]

Köze lehet ennek ahhoz hogy Márki-Zay a jászkunságból érkező személy, és a románoknál is kunocska elit volt és erős kun keveredés? Ne feledjük: kunok alapították meg Oláhországot.

2021. okt. 23. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%
Olyan igazi román mezei néger kinézete van Márkinak...
2021. nov. 10. 08:56
 12/20 A kérdező kommentje:
10-es! Márki fenotípusa EAST-MEditerranian. Hiper pigmentált haj szem bőrszín. Elég idegen az arca. Ilyenek bulgáriában , meg Olténiában gyakorikaik, illetbe a Román tengerparton. Ja meg néha a kunságban is néhanapján előfordul, szintén Oszmán-kori balkáni bevándorlás az oka.
2021. nov. 10. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért megnéznék rólad is egy képet, aztán csináltatnék veled egy olyan divatos DNS-s tesztet aztán te sírnál, én meg röhögnék egy jót térdemet csapkodva...
2021. nov. 10. 16:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem volt AUTOSOMÁLIS DNS tesztem, tökéletesen paszol az országhoz. Azok szoktak ugatni rá , akiknek vannak nem európaiak a felmenői között, ugyanis az Autoszámális teszten ez világosan látszik, még a keveredés pontos arányai is.
2021. nov. 10. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kreol vagyok, sokszor néznek és vélekednek úgy, hogy nem vagyok európai.

Tudod mit apám lengyel volt római katolikus alacsonynövésű volt, 178 cm, kreol volt és balatonzöldszemű. Apai nagyapám szintén kreol volt, de 193cm volt és litvániai lengyel volt. Anyám magyar volt, de az ő édesanyjának az anyja orosz nő volt.

Amúgy anyum azt szokta mondani, hogy tatárjárás óta nincsen tiszta magyar, de nézz utána Márky-Zaj családjának, a dédapja hódmezővásárhelyi refis giminek volt az igazgatója...

2021. nov. 10. 16:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem te itt adod elő a lengyel litván orosz felmenőid, mind olyanok lehettek mint itt a ké jobb oldalán szereplők: [link]
2021. nov. 10. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem adom elő, és tényleg nem történt örökbefogadás nálunk legalább is, minek vágnék fel ezzel? még túlzottan kritikus is vagyok orosz litván lengyel és magyar konzervativizmussal is...
2021. nov. 10. 18:03
 18/20 anonim ***** válasza:
4%
Azért,mert ha kormányra kerülne, ugyanazt tenné az emberekkel, mint Ceaușescu. 🤮
2021. nov. 10. 18:36
 19/20 anonim ***** válasza:
Tényleg ugyanazt tenné, miért Orbán nem tenyészkancákat csinálna a magyar nőkből?
2021. nov. 10. 20:25
 20/20 A kérdező kommentje:
19 valami ultra feminista, akinek gyermek korában problémái voltak a nővé válással, és tiltakozik az alapvető biológiai realitás elfogadásával? Esetleg még leszBika is?
2021. nov. 10. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!