Siralmasan lapos kritikák születnek az Elk*rtukról, miért? A művészfilmes besorolásának definíciója szerint az ilyen alkotások "művészi értékükkel hozzájárulnak a magyar, az európai és az egyetemes audiovizuális kultúra fejlődéséhez".
Ki gondolta volna, hogy a HVG-nek és a 24.hu-nak nem fog tetszeni, egészen ledöbbentem 🙄. De majd a függetlenObjektív telex biztos odáig lesz érte.
Igen, én is ezt mondom, a hvg, 24, telex az elfogulatlan, független, objektív, tényszerű valóságot írja le és semmi mást 44!4!! Mindenki más pedig egy mocskos Fityisz O1G s krumpli rajongó!
Tegnap óta kint van a Telex kritikája, rég elolvashattad volna, és akkor nem írkálnál hülyeségeket.
Hülye is látja, hogy a premier napján azt a 4000 negatív imdb értékelést nem az a pár tucat Fideszes politikus pontozta, aki ott volt a vetítésen, hanem olyan trollok, akik nem látták, ahogy azt is, hogy a jelenleg oda biggyesztett 2 filmkritika a telextől és a hvg-től annyira ad releváns képet a filmről, mintha Bayer Zsoltot kérnénk meg, hogy értékelje az ellenzéki összefogás programját.
Az ellenzék mesterségesen generált egy negatív véleményt a filmről. Lehet, ha tényleg xar ez a film, még nem láttam, de kérlek ne csináljatok már úgy, mintha nem tudnátok, hogy a hvg vagy a 444 filmtől függetlenül leszólná azt, s hogy az ellenzéki keménymag filmtől függetlenül menne lepontozni azt.
De szerencsére itt vannak neked a megbízható NER-lapok a saját független kritikáikkal :DDDDDDDDDDDDDD
18: ez a legjobb védekezés, hogy csináltak egy propagandafilmet, és aki bírálja, csak azért teszi, mert a másik oldalon van
Majd meglátjuk itt, hogy lesz-e olyan fideszes hozzászóló itt, aki mond olyat, hogy én már láttam, és tényleg nem jó film, vagy kórusban fogják dicsérni, akármilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!