Mi a véleményed a Kétfarkú Kutyapártról?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 18:46
11/17 anonim válasza:
Aki megcsinálja az Elítélt Bűnözők Pártját, az garantáltan parlamenti befutó lesz, 1 millió szavazatra biztosan számíthat.
12/17 anonim válasza:
Szívesen alapítanék egy pártot Iszom módra, még a választásokig sok idő van, csak tőkém nincs hozzá, meg szervezetem. Eléggé kilátástalannak tűnik az ajánló aláírások összegyűjtés, anno még szegény Cusi is ráfaragott, pedig azt hittem, hogy neki kellő rafinériája van összeszedni ezeket, tévedtem.
13/17 anonim válasza:
Örök élet, ingyen sör, adócsökkentés. Jól hangzik.
14/17 anonim válasza:
ahol bejutott egy képviselőjük egy önkormányzatba, ott felderíttette a korrupciót és nyilvánosságra hozta, ezért önkormányzat kénytelen volt azon modon befejezni pénz lenyulást és feloszlattott plusz egy teljesen felesleges bizottságoz ahol vágó istván is mint megélhetési politikus üldögélt és még jopáran akik csak pénzt kapták a semmiért. utána önkormányzat vágó úrat és ingyenélő bandáját átültette egy ujonnan alakult bizottságba ahol szintén nem csinálnak semmit havi jó magas díjazásért... szóval egyetlen párt aki nemcsak leleplezett két korrupciót, de végig is vitte az ügyek kivizsgálását. továbbra is tájékoztatja nyilvánosságot a pénzlenyulásokról. bal és jobb oldal helyett új kis pártokat kell beszavazni parlamentbe akik következö utáni választásra megerősödnek és ki tudják söpörni a sok tolvajt a parlamentből
15/17 anonim válasza:
Én inkább a Hárommellű Sellőpártra szavaznék.
16/17 anonim válasza:
Komolyabb programja van a Kutyásoknak mint a nagy ellenzéki összefogásnak.
17/17 anonim válasza:
Nekem kezd tetszeni.
Ahogy elhajtotta MZP- ezzel a smucig ötletével,váz erkölcsös dolog volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!