Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Márki-Zay Péter (mérsékelt,cen...

Márki-Zay Péter (mérsékelt,centrista,jobboldali) szavazói szavazni fognak a szélsőbalos Karácsonyra,ha visszalép a javára?

Figyelt kérdés
Végre egy értelmes ember feltűnt az ellenzéki oldalon ,erre most azt fontolgatja,h visszalép a teljesen inkompetens Karigeri javára, aki nem mellesleg gazdaságilag a lehető legtávolabb van tőle. Márki-Zay egy mérsékelt jobboldali, piacpárti gazd. politikát képzel el, Karácsony meg egy szélbalos demagóg ész nélkül osztogató pénzszóró eladósító elmebajt. Dobrev Klára nagyjából a kettő között van, szóval még azt is jobban megérteném, ha Dobrev javára lépne vissza valamelyik, de hogy ezek egymás javára miért azt nem értem. Ezek tényleg ennyire hülyének nézik az embereket?!
2021. okt. 2. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Igen Márki-Zay támogatói félreteszik az elveiket és Karácsonyra fognak szavazni
Így nem fognak elmenni szavazni a második fordulóban
Inkább Dobrevre fognak szavazni,mert gazdaságilag kevésbé balos mint Karácsony
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem
2021. okt. 2. 10:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Én piacpárti liberálisként Márki-Zay-ra szavaztam az első fordulóban, viszont ha visszalép, akkor inkább Dobrevre fogok, mert tőlem a Karácsony áll a legtávolabb.
2021. okt. 2. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Ezt a választást a balfék haver nyeri...100%
2021. okt. 2. 10:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem lesz kormányváltás. Ha Karácsony lesz a végső jelölt akkor inkább a Kétfarkú Kutyapártra szavazok.
2021. okt. 2. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyobb az esély mint Dobrevvel. Márki zayra pedig kevés esélyt látok hogy ő lesz a miniszterelnök jelölt, inkább a helyettese, balféknak több szavazója van, sajnos.
2021. okt. 2. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem sokan igen. Pl.én is, mert azt akarom,hogy váltsák le a Fideszt. A miniszterelnök személye egyébként is súlytalanabb lesz egy koalíciós kormányzásban,mint most. MZP-re szavaztam,és a többiben is egyetértek veled,de mi más lehetőség van ha úgy alakul,hogy MZP lép vissza? A fideszből elég volt , Dobrevvel 10000 % ,hogy nem lesz kormányváltás .Azt,hogy durcáskodásból nem megyek el szavazni vagy szavazok a kutyákra,akikkel bár régebben szimpatizáltam ugyanúgy semmire nem lesznek képesek fidesz hatalom mellett a parlamentben nem érzem ésszerű opcióknak.

Szóval a kérdésedre a válasz : lesz aki átszavaz,lesz aki nem. Hogy szmszerűen mennyien,azt sneki nem tudja megmondani előre.

2021. okt. 3. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:

MZP szimpatikusabb.

Karácsony gazdpolja jobban tetszik.

2021. okt. 4. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!