Orbán Viktor Dobrev Klárával ki mer majd állni egy vitára a választás előtt vagy tőle is ugyanúgy fél?
a fidesz végig fogja a tolni a választások végéig a full alfa keretet, hogy orbán akkora menő diktátor, hogy senki sem méltó vele szemben vitára.
így vita szerintem elképzelhetetlen.
és a fidesznek sem egyértelmű jelenleg, hogy milyen szinten erős és stabil az ellenzéki összefogás?
milyen szintű a népharag a fidesz ellen?
ez a harag csak szavazatokban nyilvánul meg, vagy esélyes, hogy tettleg is?
ha veszít a fidesz, akkor várható e ellenzéki 2/3ad, vagy csak kicsivel győznek?
ezekre a kérdésekre várja a fidesz a felméréseket egészen tavaszig.
Tudjátok, én is van akivel hajlandó vagyok vitázni... van akivel nem, mert felesleges, értelmetlen...
Ezt Orbán Viktor legalább ilyen jól tudja!! Bízzunk rá...
6# Gebrie!
Majd ha esetleg megtanulsz helyesen írni magyarul, akkor gyere vissza!!!
Igazából nekem a jelenlegi kormány semmi rosszat nem tett, DE!
A helyi kiskirályok amit tesznek, az vérlázító.
A Fidesz elfelejtette, hogy a politika a kompromisszumok művészete, nem pedig mindent izomból megmondok alapon működik. A második verzió az autokrácia, ami csak egy lépésnyire van a diktatúrától.
Ha nem csak annak a szűk kis körnek kedveznének veszett módon, akik támogatják őket, hanem mikor lehet, jóléti, oktatási költségeket is megnyomták volna, és nem haragítják magukra a választók szazezreit, nem itt állnánk. Megint az van, mint 2010-ben, bárkit csak őket ne.. Úgy látom, a magyar politikusok mindig belegázolnak ugyanabba a tehénszarba, és nem gondolkoznak. Csak az önös kis érdekeik foglalkoztatják őket..
Ezért vagyunk lassan az Unió Bangladeshe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!