Miért ilyen rugalmatlan az ellenzék az előválasztáson?
Figyelt kérdés
Nem a lakhelyem szerint próbáltam meg szavazni, csak a miniszterelnökre. Elutasítottak azzal, hogy csak a lakhelyem szerint szavazhatok. A min. elnök jelöltet az országnak választjuk, miért nem lehetett CSAK rá más körzetben szavazni?2021. szept. 29. 09:16
11/15 A kérdező kommentje:
#2 Regisztrálhattam volna, de "pillanatnyi elmezavar" hatására próbáltam meg csak a min. elnökjelöltre szavazni.
2021. szept. 30. 20:00
12/15 anonim válasza:
Szóval képtelen voltál elolvasni 3 sort, de ottan veled jajde rugalmatlanok vótak' a galádok és nem szavazhattál XD Bocs,de az,hogy te fogyatékos vagy,az nem a világ hibája...
13/15 anonim válasza:
A fogyatékos te vagy, aki nem tudja felfogni, hogy a kérdezőnek tudnia kellett volna szavazni. Ettől kezdve pedig totál lényegtelen, hogy mit tehetett volna még.
14/15 anonim válasza:
Megnéztem az ötöt és pont a 12-es féle idiótákról volt szó ez egyik részében:
15/15 anonim válasza:
A jobboldal magas ívben tesz a balliberálisok belső bohóc cirkuszára.
Szavazhattok akár 10 körben is. Az pl. nem zavar, hogy Jakabék
2-300.-Ft-okért vették a szavazatokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!