Orbán Viktor hirdetések nélkül is uralja a közösségi teret. Akkor miért mondják egyesek, hogy a Fidesz már nem népszerű a fiatalabbak körében, meg hogy egyáltalán senkit nem érdekel a Fidesz?
A többiek rengeteg pénzt költenek rá, még sincsenek sehol sem a miniszterelnökhöz képest.
Ezt a hírt én is láttam. Jót is nevettem. Így kell úgy hazudni, hogy amit állítasz, az önmagában igaz. Orbán Viktor, a saját facebook oldalán valóban nem hirdet. Gyakorlatban meg helyette hirdetnek csak facebookon:
Magyarország Kormánya, Fidesz, hirdado.hu, pestisracok, no meg a pártkatonák. Deák Dániel és kevésbé ismert társai...
Biztos van még bőven, most ennyi jutott eszembe hirtelen.
Az , hogy Orbán Viktor kevesebbet költ a közösségi tér uralására mint az ellenzék , az hazugság.
A Fidesz kezében van kb. 200 újság , jó pár tévécsatorna ( TV2 , M1,2,3,4, Duna TV ), övék az összes megyei lap és az összes kültéri hirdetési felület.
Ezek üzemeltetése évente 100-200 milliárd forintba kerül , ezt végzi a Rogán-féle propagandaminisztérium.
Egyébként egyedül Karácsony lejáratására 100 millió körüli összeget költöttek úgy , hogy még nem tudják , ki lesz a miniszterelnökjelölt.
A számítógépemen fél éven keresztül egy Karácsony Gergely lejárató ablak ugrott fel , gondolom ez sem ingyen volt.
Muci, a koztevenek KOZSZOLGALATI feladata van.
Kicsit gondolkozz el azon, mi is tartozna ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!