Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellenzéki összefogás legyőzi...

Ellenzéki összefogás legyőzi a fideszt?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy azok az ellenzéki szavazók akiknek a választókörzetében nem indul olyan jelölt akivel eredetileg szimpatizál. Mert helyette más párt esélyesebb jelöltje indul. Tényleg át szavaz másik pártra?

Szóval pl. jobbikos szavaz DK-s jelöltre vagy fordítva ha éppen úgy jön ki a lépés?

#FIDESZ #ellenzék #összefogás #Elő választás
2021. szept. 13. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Győz az ellenzék 2022-ben mert lesz átszavazás a partok közt.
Megint a Fidesz győz mert nem fognak átszavazni a partok szimpatizánsai.
37 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
50 százalék, hogy igen.
2021. szept. 13. 20:42
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Ha nem csalják el a választást akkor igen
2021. szept. 13. 20:51
 3/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
58%

Igen, kénytelen leszek átszavazni, ha úgy alakul. Ez is Orbán bűne.

Az esélyekről egyelőre korai beszélni, majd akkor látszik rendesen, ha vége az előválasztásnak.

2021. szept. 13. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az átszavazás, a mozgosítás is lényeges. Ebben még mindig jobb egyelőre a Fidesz. Az ellenzéknek ez a feladata, hogy elvigye a kormányváltókat az urnákhoz, mert a kormánypártiak ott lesznek.
2021. szept. 13. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
A jobbikosok szerintem biztos átszavaznak, már lemorzsolódott az a réteg, aki gyűlöli a baloldalt.
2021. szept. 13. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Előbb ellenzékváltás kell, aztán jöhet esetleg a kormányváltás.
2021. szept. 13. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

Persze nem értem mi ez a nagy gyűlölködés a Fidesszel szemben.

Szerintem nincs olyan akinek rosszabbul menne mint a Gyurcsány idején.

Adó kevesebb, fizu több. Persze mindig jön hogy lopnak. Aha. Mert Ferkó nem.

Amúgy meg vettek ezek aranyat építettek egy csomó mindent igen stadiont is de mást is. Szóval nem értem mitől ez a nagy hiszti. Nem kell szerelmesnek lenni. Orbán nem a csajod. Legyen fizetés alacsony adó ennyi.

2021. szept. 14. 07:01
 8/9 molnarmarcell21 ***** válasza:
74%

ma 07:01

Szerintem elég gyakran és elég sok helyen elhangzik, mi az oka a nagy gyűlölködésnek a Fidesszel szemben. :) Érted, csak nem értesz vele egyet, de ez már egy másik kérdés.

2021. szept. 14. 08:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ott a bajom, hogy ahol a Fidesz anno csak 40-45%-kal nyert ott azt hiszik az ellenzékiek hogy sima győzelem lesz ha az ellenzékiek átszavaznak, pedig szerintem a "gyenge" Fidesz eredménybe az is belejátszhatott hogy nem tudták annyira mobilizálni a szimpatizánsokat, mert le volt futva a verseny, ellenben ha éles a helyzet akkor lehet azok is elmennek majd szavazni akik eddig nem voltak de nagyon nem akarják azt, hogy változzon a jelenlegi felállás.
2021. szept. 14. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!