Ugye nem fog nyerni az ellenzék?
molnarmarcell21
Máshol is ezt írod...
Most ez a legújabb vesszőparipád, te gyerek!
ma 10:22
Nézd, vagy azt írom, hogy nem, nem fog nyerni vagy azt, hogy de, nyerni fog. Mindkét állítás csak tipp lenne, márpedig a kérdés arra vonatkozott, hogy ki FOG nyerni, amit senki sem tud.
Ezért az ilyen kérdésekre ezt fogom válaszolni, szépen lementem a linkeket és majd a választások után válaszolok rájuk.
Én arra leszek kíváncsi ha a sok birka elhiszi és megszavazza az ellenzék Gyurcsányné Dobrev Klára meg Jakab Péter áll hazaszeretetét.
Meg ezt a hülye Karácsony G..t aki miatt a fuvarozói vállalkozásom 40%-os kieséssel üzemel.
Választás után ha az ellenzék nyer, Hány nap múlva, nyitják ki a kapukat és özönlenek be a migráns gyilkos hordák akiket le fognak telepíteni a szomszédotokba.
Én 2015-ben átéltem ezt, svájcból több női ismerősőm elmenekült, mert attól tartott, hogy egy nap őt fogják az aluljáróban megerőszakolni ezek a fattyak.
15#, senki se kampányol menekült betelepítéssel. Ez csak a fidesz hazugsága.
Ha meg 40%-os károd van az a te hibád. Karácsonynak semmi köze hozzá. Újítja a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!