Miért nincs semmi hír a Mi hazánk pártról a Fidesz részéről?
1, a Fidesz hozta létre a jobbik bomlasztására
2, jelentéktelen a támogatottságuk
3, ha az előző pontok nem lennének igazak, akkor is az állna érdekükben, hogy azt gondolják az emberek, hogy nem komoly párt, nem kihívója a Fidesznek(ez esetben a fideszesek egy része lehet rájuk szavazna)
4-es,valóban fideszes voltam, egészen mostanáig. 2022-ben a Mi Hazánkra fog szavazni a család minden tagja.
A támogatottságot meg majd meglátjuk, lehet lesz meglepi.
"Aquila non captat muscas."
(Magyarul: Sas nem kapkod legyek után.)
~ókori latin közmondás
"
4-es,valóban fideszes voltam, egészen mostanáig. 2022-ben a Mi Hazánkra fog szavazni a család minden tagja.
A támogatottságot meg majd meglátjuk, lehet lesz meglepi."
Lesz ám meglepi, mikor az 5%-os támogatottságot sem érik el.
9-es, ezt most még nem tudjuk, majd a választások után kiderül. Most csak találgathatunk😄. Viszont én is fidesz szavazó voltam mindig, de mostanra teljesen másképp látom a dolgokat, ezért nem szavazok többé a fideszre. Nyilván más, eddigi fidesz szavazók is jutottak még erre az elhatározásra. Persze azokról beszélek, akik elzárkóznak a baloldaltól, mint pl én is. Az alap szavazóbázison kívűl, akik mindenkép a MH-ra szavaznak majd, ez plusz szavazatokat jelent. Csak azt nem tudjuk, hogy ez mennyi lesz.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!