Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szimpatikus számotokra Orbán...

Szimpatikus számotokra Orbán Viktor kormányzása? Ahogyan vezeti az országot, amilyen életszínvonalon élünk stb?

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 14:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem kell hülyének nézni a népet, látszik, hogy az is, mivel leszavaztak a fideszre.

2021. szept. 7. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
8%
Nem kormányoz hanem lavíroz, 1 euróért 2010-ben 270 Ft-ot kellett fizetni, ma már 350-360-at. Félrevezet.
2021. szept. 7. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:
6%

Igen, nekem szimpatikus Budapest vezetése. Csak azt sajnálom, hogy Orbán miatt leginkább csak a kárcsökkentésre kell koncentrálniuk. Azért még ennek ellenére is Karácsony az ígéreteinek több mint a felével már kezdett valamit: nagyon bő egyötödét már teljesítette, egyhuszadát részben teljesítette, és egynegyede meg folyamatban van.

Bár Orbánékről is el lehetne ugyanezt mondani!

2021. szept. 7. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
Nekem szimpatikus. Nem mondom hogy minden fenékig tejfel de sokkal rosszabb is lehetne! Illetve 100% hogy maradnak is ami engem azért jócskán megnyugtat!
2021. szept. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!