Ha a turul-pride berobbantja a jàrványt várható hogy felelősségre vonják a Fideszt?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 08:34
1/14 anonim válasza:
Nem. Lenyugodhatsz, a turultól senki nem kapott el semmilyen vírust.
2/14 anonim válasza:
Nem, kimondanák, hogy ezt nem is ők szervezték, hanem még mindig a "Sorosmigrénsemútnyócév".
3/14 anonim válasza:
Kérdező
A foci VB előtt is ment ez a szöveg, hogy ",majd most berobban a járvány", aztán jött a nyár, akkor az utazgatásokra, nyaralásokra találtátok ki, most meg erre.
A prájd miért nem volt téma? Hogy ott vonult a sok ezer ember az miért nem kérdés, hogy amiatt bárkit is felelősségre kellene vonni ha....?
4/14 anonim válasza:
Ugyan már, a fidesz természetesen semmiről nem tehet, hanem a Soros bérenc oltatlan lmbtq fiatalság fertőz.
5/14 anonim válasza:
A felvonuláson turult vontató melegektől úgy érzem, én is meleg lettem :( A Fidesz által propagált LMBTQ propaganda elért engem is :( Látszik, hogy Soros ösztöndíjasok!
6/14 anonim válasza:
A turult vontató fickók egy pridrera sem illenének oda, illetve a Pride miatt nem aggódtatok, hogy berobban járvány? Vagy ott nem gáz, csak az államalapítást ne ünnepeljük?
7/14 anonim válasza:
Ne ilyen undorító giccsparádéval ünnepeljük milliárdokból.
8/14 anonim válasza:
Sok mindenért felelősségre lehetne vonni a Fideszt, a koronanátha nem tartozik ezek közé.
9/14 anonim válasza:
nem tom, de én ránéztem a pink turulra és rögtön elkapott az lmbtq vírus.
10/14 anonim válasza:
A turul nem pink volt, a felvonulásig kapott egy védő fóliát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!