Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a francért költ a FIDESZ...

Mi a francért költ a FIDESZ ennyit az augusztus huszadikai ünnepre?

Figyelt kérdés

Most tényleg a tűzijáték a legfontosabb, meg hogy inkább arra költenek milliókat?!?!

Ahelyett, hogy a többi rengeteg problémát megoldanák, amit elcsesztek.

Mit gondoltok erről?

2021. aug. 19. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Tenyleg gáz hogy ennyit költenek erre, és senkit se izgat. De az nem zavarja, hogy nincs wc papír a kórházban, meg a kismama majkremet kap reggelire.

Tenyleg birkák az emberek.

2021. aug. 21. 19:26
 12/17 anonim válasza:
79%
Mert úgy gondolják, hogy a kritikán aluli fizetés és egészségügy állapotát majd egy tüzijáték helyre hozza.
2021. aug. 21. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom ti egyszer sem voltatok kórházban, és nem is tudjátok, hogy milyen is ott az állapot, csak egész nap az ellenzéket nézitek.
2021. aug. 22. 02:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Ezzel te most tényleg azt akarod mondani....hogy...jó ott az állapot??😳

Te nem tudom milyen kórházba jársz, de akkor juttasd el oda a többieket kérlek.

Engem is légyszi.

Szeretném látni, hogy az anyukának nem egy kis széken kell töltenie az éjszaká ezek miatt az idióták miatt ott fent

2021. aug. 22. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Jaja, tudjuk... az ősrégi kopott ágyakra és székekre gondolsz? A csúnya falakra? Vagy arra a két db zsemlére egy macika sajttal? Fincsike volt!

Vagy arra, hogy magadnak kell papírzsebkendővel keszulnod ha vmiert be kell menni, hogy el tudjál menni wc-re? Esetleg arra, hogy ha gyógyszert szedsz azt is vinni kell magadnak ha bekerülsz? Vagy hogy egy koedukált közös helyiség van, ahol budizhatsz meg zuhanyozhatsz?

Gondolom nem mind ilyen. Te melyikbe "jársz"? Jó lenne tudni.

De jó lenne ha egyszer se kellett volna kórházba lenni. Nem is értem miből gondolod, hogy az itt kommentelők nem a saját tapasztalatukat írják le. Aki nem "jár " kórházba az lesz.rja ezt a témát, mert nem érdekli, nem érinti.

De egy kérdésem lenne: mi az az ellenzék? És hogy jön ehhez a témához, hogy egy szelet parizert kaptam vacsira? Lenyúlta a kenyeremet vagy kiette a zöldséget az üres levesemből hogy tudjak panaszkodni a gyakorikerdesek.hu-n? Vagy mi?

2021. aug. 22. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
"gondolkodni tudo oltatlanokat"🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
2021. aug. 22. 21:35
 17/17 A kérdező kommentje:

Ott a pont

2021. aug. 23. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!