Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek Márki-Zay...

Mi a véleményetek Márki-Zay Péterről?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 18:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
89%
Az első ember, akire nem azert szavaznék, mert le akarom váltani a Fideszt.
2021. aug. 13. 18:34
 2/29 anonim ***** válasza:
82%

Akit érdekel, ez a két interjú tökéletesen bemutatja Márki-Zay Pétert.

https://www.youtube.com/watch?v=5qHahDXVTco

https://www.youtube.com/watch?v=-AAhGRrlLVs

Ízlések és pofonok, nekem nagyon bejön a figura. De ha nem jönne be, akkor is el kell ismerni, hogy a mai politikai kultúrában egy csillag az égen MZP.

2021. aug. 13. 18:47
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Szívesen látnám az Összefogás élén, de sajnos erre nem sok esély van.
2021. aug. 13. 18:58
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

Maga,egyénileg nekem is szimpatikus.

Intelligens,tanult,vannak céljai a kormányváltáson kívül meg kultúráltan is tud megnyilvánulni.

Csakhogy ő is beszállt az összefogásba (sic!) így elcseszte a politikai pályafutását teljes egészében.

2021. aug. 13. 19:05
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Mi mást tehetett volna?
2021. aug. 13. 19:42
 6/29 anonim ***** válasza:
65%

Eleinte szimpatikus volt (annak ellenére, hogy konzervatív, én meg nem vagyok az). De az a gondolata bennem bekapcsolta a vészvillogót, hogy az adóemelést le kell tagadni a választás előtt, mert a végén még emiatt nem szavaz valaki az ellenzékre. Továbbá a vallásától sem tud elvonatkoztatni, pl. a gyónási titok kérdésénél. Ezt a kérdést szerintem is értelmetlen volt az ellenzék részéről előhozni, mert ha egy bűnöző bevall valamit egy papnak, és a pap megőrzi a titkot, az nem derül ki úgyse, tehát sikerülne hozni egy törvényt, amit nem lehet betartani. De MZP ahelyett, hogy például erre hivatkozna, előáll ezzel a személyeskedő gőggel, hogy épeszű ember nem megy neki a katolikus egyház előjogainak, mert az az alapvető emberi tisztesség alapja, stb.

Hozzá kell tennem, hogy van, amiben igen jól látja a dolgokat, például Gyurcsány tényleg több szavazót taszít, mint amennyit vonz, tetszik, hogy nem autó-összeszerelőüzemként látja a gazdaságunk jövőjét.

[link]

2021. aug. 13. 20:29
 7/29 anonim ***** válasza:
84%

Nem kötözködésből, de amikor én olvastam tőle ilyen nyilatkozatot, ott nem azt mondta, hogy le kell tagadni az adóemelést. Hanem hogy az első ellenzéki ciklusban ő nem nyúlna hozzá az adórendszerhez. Azzal kampányolni ugyanis, hogy ha mi nyerjük a választásokat, akkor sokal sokkal több adót fognak fizetni, elég vakmerő strarégia.

2021. aug. 13. 20:53
 8/29 anonim ***** válasza:
75%
Sok esélye nincs az ellenzéknél.
2021. aug. 13. 20:55
 9/29 anonim ***** válasza:
72%

szerintem ő a legmegbízhatóbbnak és legrátermettebbnek tűnő jelölt

De így az osszefogas részeként..

Így már nem tudom..

2021. aug. 14. 07:51
 10/29 anonim ***** válasza:
91%
Neki akkor van esélye, ha egyedül indul. Kérdés, hogy be meri e vállalni.
2021. aug. 14. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!