Orbán Viktoron kívül kit tartottak még a magyarok számon mint országát szétlopó vezetõt?
Figyelt kérdés
A régmúlt is számít.2021. aug. 8. 12:16
1/8 anonim válasza:
KB az összes őt megelőző vezetőt.
Az a ritkaság, akit nem. Pl Mátyás királyról általában jó véleménnyel van a nép. Ő kivétel.
2/8 anonim válasza:
Nem szokasom a vezetoimre kopkodni! Ha a tanar tanit azt elfogadom, ha az edzo iranyit teljesitem, ha a fonok utasit megcsinalom ... Orban meg csinalja a dolgat amivel a valasztason megbiztam.
3/8 Molyember válasza:
Kettes, te bíztad meg lopással, a demokrácia leépítésével, választási csalással, mérhetetlen korrupcióval, elmebeteg propaganda terjesztésével? Nem kellett volna.
4/8 anonim válasza:
#1 Hát azért Mátyást se szerette nagyon a nép a sok adó miatt, csak az utánna következők voltak olyan rosszak, hogy felértékelődött.
5/8 anonim válasza:
3-as ... nem lopassal biztam meg es nem is lop ... azzal biztam meg, hogy az en primitiv agyam helyett dontson a megfontolt gondolkodasaval. Ha nem ot biztam volna meg hanem en magam dontenek a sorsod felol, biztos rosszul jarnal!
6/8 anonim válasza:
Orbán előtt olyan vezetőnem volt aki szándékosan, szervezetten, módszeresen rabolta volna ki és tette volna tönkre az országot, ezt ő hozta divatba. Voltak előtte is hitvány vezetők, dilettáns vezetők (pl. Gyurcsány), olyanok akik idegen érdekeknek rendelték alá a hazát (pl. Szálasi vagy Rákosi) és olyanok is akik szimplán kegyetlenek voltak, de ilyen, aki szisztematikusan lopta szét az országot, ilyen még nem volt.
7/8 anonim válasza:
3-as!Mit vádaskodsz?Bizonyíték??Egyszer valaki elkap és pert akaszt a nyakadba és majd leshetsz te baloldali majom.
8/8 Molyember válasza:
Hetes, nagyon gusztustalan ez a viselkedés. Nem mindegy neked, hogy én mit mondok? Vagy annyira rajongsz a kedves vezetődért, hogy személyes sértésnek veszed a szavaimat? Mintha rád, vagy egy családtagodra mondtam volna?
Kicsit nézz magadba, talán hajlamos vagy a fanatizmusra. Vagy hiányoznak az előző rendszer jellegzetességei? Szívesen feljelentenél, ha tehetnéd? Szépen öregbíted a fideszesek rossz hírnevét, gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!