Fido-orbanisták! Mit szóltok hogy a ferihegyi légiirányítók élni szerettek volna alkotmányos jogukkal és a fekete afrikai körülmények miatt sztrájkra készültek de a kedves vezető ezt betiltotta?
Kérdező! Ha annyira stresszes, meg mittudomén, akkor mehet másik munkahelyre, amelyik talán nyugisabb.
Nem szeretem, amikor az ilyen veszélyes munkakörökben dolgozók verik a happárét. Azon keresztül nekem inkább a beképeltség mutatkozik meg.
2
A BKV egy önálló cég. Semmiköze a fővárosi önkormányzathoz. Azért nem kaptak fizetésemelést a dolgozók mert rossz munkát végeznek és nem csak járvàny idejên de amúgy is aki teheti nem használja mert egy fertő.
"A BKV egy önálló cég. Semmiköze a fővárosi önkormányzathoz. Azért nem kaptak fizetésemelést a dolgozók mert rossz munkát végeznek és nem csak járvàny idejên de amúgy is aki teheti nem használja mert egy fertő."
Nagy tévedésben élsz.
A BKV a budapesti önkormányzat 100 százalékos tulajdonában van.
- Megcsókoltam a buszvezetőt.
- Mivé változott?
- Békávé!
16#
Buszvezetők, villamosvezetők nélkül megnézhetnéd Budapestet.
Hogy közlekedne, akinek nincs jogsija vagy öreg már?
Ha másfél millió ember elindulna autóval, káosz lenne.
18
A fidoorbanisták fallikustotemtárgya az autó minden más a lúzereknek való most meg hirtelen a BKV lesz a fontos. Szélkakas mode: on
6 “ Ja. Bezzeg más síkon ekézi az EU-t!”
Szerintem a színjáték része. Nagyon is egy húron pendülnek. Az eu is ekézi, mégis mindent engednek. Nézd meg a fehéroroszok ellen milyen szankciók vannak, ha valakivel tényleg nem értenek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!