Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi értelme van a nemzeti...

Mi értelme van a nemzeti konzultációnak ha a kérdésekben bele írják a választ?

Figyelt kérdés

Vagyis az egyértelmű válaszok

a kormány ideológiáját erősítik és azt hogy a népakarat mellettük áll.

2021. júl. 17. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%

4: Ma is láttam ilyen kérdőívet, és adtam NEM válaszokat is, pedig FIDESZ szavazó vagyok.

Csak fogyatékosok nem tudnak ezen kiigazodni, vagy nem értik, hogy adhatnak NEM választ is.

2021. júl. 17. 12:31
 12/13 steven95 ***** válasza:
92%

Nemzeti konzultáció "jósága":

1. Irányított kérdéssel elérem politikai céljaim.

2. Ha rosszul sül el, a nép akarta így, nem az én felelősségem.

3. Úgy alkalmazom az ellenőrizhetetlen eredményt, mintha népszavazás lett volna.

4. De csak a kormánypárt írhat ki kérdéseket a közpénzből finanszírozott konzultációba.

5. És a kérdéseket nem kell felülvizsgálni, mint a népszavazásnál mert ez nem az.

>> párhuzamos áldemokrácia kiépítése zajlik, ahol a nem keresztény, nem heteroszexuális, nem magyar, nem kormánypárti emberek tudatos el/leválasztása történik a többiekről.

2021. júl. 17. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
88%
Atyavilág! Ez már a sokadik ilyen "konzultácio" és neked még ilyen kérdéseid vannak? Eddig nem figyeltél! Egyes! Leülhetsz!
2021. júl. 17. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!