Kire szavazzak, ha ellenzem az LMBTQ-mozgalmat?
A melegekkel semmi bajom, kivéve a magamutogató alakokat. A transzneműséget viszont mentális betegségnek tartom, és nem gondolom normálisnak, hogy átoperált férfiak indulhatnak női sportversenyeken, szépségversenyeken. Ez beteges. De főleg azzal van a bajom, hogy ezt az egész propagandát ennyire nyomják.
A Fidesszel már nagyon tele van a hócipőm, az ellenzék viszont attól tartok, lefeküdne ennek az LMBTQ-lobbinak.
#9:
Ez igaz, de azért a Jobbik ottmaradna ellenpontként, ha elegen szavaznak rá, ami nyilvánvalóan így lenne, hiszen sok jobboldali beállítottságú ember van az országban.
#11 Csakhogy nem lesz olyan, hogy a jobbikra szavaz valaki, mert nem lesznek külön pártok a listán.
Lesz egy nagy katyvasz az összes párt nevével és mindenki 1 listára, 1 jelöltre - maximum néhány helyen 2 jelöltre szavazhat aki az ellenzéki összefogást támogatja.
Soha, sehol nem lehet majd tudni, hogy mennyien támogatták a jobbikot vagy más pártot, mert nem lesz csak egy lista közösen.
Mivel most a jobbik szavazóit arra tanítják meg - éppen a jobbik - hogy nem számít ki mit képviselt, vallott vagy tett korábban, mint párt, akkor is rá kell szavazni, csak hogy bukjon a zorbán, később sem lesz másképpen. Minden alkalommal jön majd a felszólítás, hogy ránk, a koalícióra kell szavazz, különben visszajön a fidesz. Akkor is ha a jobbik már önállósodni akarna vagy szeretne hangosabban megjelenni.
a jobbik megszűnt önálló párt lenni, ahogy az lmp, momentum meg az mszp is. Egy nagy dk lett a koalícióból. Ezek a pártok beálltak a dk-val egy szövetségbe, szemben azzal amit előtte mondtak, képviseltek, éppen a dk-val (is) szemben. Most ha bent maradnak akkor feloldódnak és olyanok lesznek, mint az mszp-p-ben a p, lesz 1 ismert politikus aki néha elmondja, hogy ő amúgy lmp-s, de a kutyát nem fogja ez érdekelni. Ha meg kilépnek a koalícióból bármiért, akkor a saját szavazóik fogják látni, hogy nem érdemes tovább őket támogatni.
#13:
Csak azt próbálom mérlegelni, hogy a Fidesztől szerintem nagyon sok szavazó elpártol. És máshova nemigen tud, mint a Jobbikhoz. Akkor viszont a Jobbiknak nagyobb lesz a támogatottsága, lehet belőle egy erős jobboldali párt.
#16:
Megszavazták az ominózus törvényt, tehát nem csak játsszák, hogy ellenzik az LMBTQ-propagandát.
1. nem tudom honnan veszed hogy a fideszből nagyon sokan elpártolnának, mert épp most jelent meg egy újabb közvéleménykutatás, ami szerint éppen ellenkezőleg van.
2. a jobbik már évek óta nem alternatívája a fidesznek, konkrétan azóta, hogy ballikká vált és átálltak a sötét oldalra az elqró csapatába.
3. azt meg már leírtam neked a 15-ben, hogy innentől nincs olyan hogy jobbik támogatottsága, mert nem lehet a jobbikra szavazni a következő választáson.
#18:
A közvélemény-kutatásokra nem szoktam adni. Gyakran erősen tévednek. Szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy a jobboldal a jó oldal, a baloldal a rossz oldal. Viszont, ha leváltják a Fideszt, az azt követő választáson lehet szavazni a Jobbikra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!