Melegek! Ti féltek attól, hogy a Fidesz miatt egyre kevesebb jogotok lesz a jövőben? Kire szavaznátok, ha holnap lenne a választás?
hiába szavaznátok az ellenzékre
lehet, hogy sok ellenzéki jópofizik veletek, de csak politikai célokra kelletek nekik
Gyurcsány annó jól mondta... ha nem tetszik, akkor el lehet menni
a németek meg a béna hollandok szívesen látnának titeket az fix
Ha mindenki akinek baja van 1-1 döntéssel elmenne innen akkor ki lenne itt? Én csak egyet kérdezek kedves 2-es. HA tényleg zavarta FIDESZT sok dolog akkor 10 évig miért is nem csináltak semmit ellene? Miért csak most? 10 éve kétharmada van azaz nem lenne gond nekik 10 éve. Mégis csak most lett gondjuk. 10 évig nem. Hát ilyet. Nem is értem. 10 évig miért nem számított hogy az oktatás miként van miért csak most kell alapítványba kerülnie?
Remélem érvekkel válaszolsz majd és nem Gyurcsányozással hisz az nem egy érv.:)
"LMBTQ nekik csak arra kellett hogy téma legyen és addig se figyelünk arra hogy mi történik a közvagyonnal, az oktatással, a Balatonnal, stb. Ezt kellene észrevenni."
Eredetileg Hitlernek is csak arra kellettek a zsidók, hogy finanszírozni tudja a vagyonukból a világgazdasági válság által megtépázott, és az első világháborús jóvátéte miatt szenvedő gazdaságot...
Aztán a végén valahogy mégsem a vándoroljanak ki az ígéret földjére rész valósult meg...
#3, vannak fontosabb dolgok is, mint a "beteg" emberekkel foglalkozni
az EU néhány országában ez az egész marhaság egy olyan szintre jutott, ami már nevetséges, és itthon meg kellett tenni bizonyos lépéseket ez ügyben, hogy ne legyen az nálunk, mint pl azoknál a szenny németeknél, akik elvileg nagy elfogadó ország, közben meg belepofáznak más országokat dolgaiba, amit leműveltek a magyar szurkolókkal odakint, az maga volt a komédia
10 éve azért nem foglalkoztak vele, mert nem volt ennyire felkopott a téma és még ezek a langyik is tudták, hogy hol a helyük, de ami mostanában zajlik az maga a röhej, ez már szerintem szándékos provokálásba ment át a részükről
2:
Tipikus példája a szövegkörnyezetből kiemelt félmondat jelentésének (szándékos?) torzítására amit írtál.
Javaslom, olvasd el, hogy kinek mondta ezt Gyurcsány, de főleg, hogy milyen okból:
Hát ahogy látom ÉRTELMES ÉRV nem hangzott el. Nem csak a meleg kérdést írtam a 10 évre. :) De megszoktam már hogy sose kapok értelmes érvet hisz nincs. Csak kérdés mikor kerülsz majd te is sorra a gyűlölet listán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!