Orbán Viktor igaz keresztény ember, aki betartja, és mindig is betartotta az esküjét?
Azt az esküt, amit a beiktatásakor kell tenni, megesküdni, hogy betartja és betartatja az Alkotmányt, és a törvényeket.
Becsületes, soha nem lopott, és nem élt vissza a befolyásával?
Ő egy igazi jó keresztény?
A templomokban ott van a politika, az igazi hívők, akik azért mennek, mert a hitük része, háttérbe szorultak.
Helyben a "politika elit" egy időben egy látássérült lánnyal kampányolt, hogy ők milyen rendesek, és milyen keresztények stb.
Barka szentelésnél úgy vették körbe, mint valami államfőt a testőrei. Én, aki egyébként ismerem a lányt, bátorkodtam odamenni köszönni neki, meg érdeklődni a hogyléte felől (függetlenül attól, hogy nem látta volna, hogy nem megyek oda hozzá) ha szemmel ölni lehetne, ott hulottam volna holtan a porba, hogy mit képzelek, amikor ők épp nagyon jók... Aztán lementek az aktuális választások, azóta már nem akkora buli a lány patronálása, de el kell viselni, mert ha hátat fordítanak neki, akkor balhé lesz.
Pár évvel később augusztus 20-ai ünnepségen, amikor szavaltak, énekeltek, műsor volt, egy értelmi sérült néni mindenáron énekelni szeretett volna. Többször elhajtották, de nem értette, hol a probléma, már a koszorúzáshoz is beállt, már a pap is próbálta leültetni, hogy maradjon nyugiban. Amikor már többedszer is mindenáron énekelni szeretett volna, egy nagyon keresztény helyi bennfentes ráfogott a nyakára, és úgy kényszerítette, hogy hagyja abba. A kamerák úgy fordultak el abból az irányból, hogy csak na, nehogy valamit felvegyenek, amit nem lenne szabad... Végül kapott egy szentelt kenyeret, aminek annyira örült, hogy már nem is akart énekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!