Véleménye szerint amennyiben győz az ellenzéki összefogás a választásokon, a Miniszterelnökség hivatala maradjon a Karmelita kolostorban, vagy költözzön máshova?
A 2022-es választásnak óriási a tétje, azt világosan kell látni, ha a jobboldal győz az egy egyirányú utca,
és úgy járunk mint a törökök, oroszok, fehéroroszok stb. NEM lehet 4 év után visszacsinálni ha elk_rják. Akkor vége Magyarországnak. Szerintem a baloldal ezt nem fogja hagyni.
11, Lol, mint mindig, a baloldal csak másolni tud.
Arra nem gondoltok hogy talán legyen egy saját ötlet is amit nem mástól mélytorkoztok be? Mondjuk, ahhoz kéne gondolkodni...
De, csak én fel is tudom ismerni a különbséget a görbe tükör és a hulyeség között.
Részvétem hogy te nem..
#10 "Kár hogy a dk trollok lepontozzák."
Nem kár.
Onnan lehet tudni, hogy igaza van.Az utóbbi évtizedben jól bevált rendszer, hogy ami ellen tiltakoznak, amit leszólnak - az a jó az országnak és minél hangosabban berzenkednek ellene, annál jobb és annál fontosabb, hogy úgy történjen.
Ha nem sivalkodnak valami miatt akkor azonnal meg kell nézni mit rontottunk el és kijavítani!
#11 Gyurcsányék szisztematikusan megpróbálták kivéreztetni az országot
és kiszolgáltatni az EU-nak és a háttérhatalomnak:
- meghamisították a statisztikákat, gazdasági mutatókat
- kinullázták a magyar aranytartalékot
- óriási IMF hitelt vettek fel
- Külföldi kézre adták az emergiaszektort
- külföldi kézre adták a bankokat
- leépítették az ipart és mezőgazdaságot
- leépítették a hadsereget, a nehézfegyverzetet elajándékozták Iraknak
- eladósították a lakosságot devizában
- durván emelték az adókat és a rezsit
- vizitdíjat vezettek be
- megcsonkították a nyugdíjasok bevételét és a családtámogatásokat
- majdnem eladták a fél Velencei tavat, és egyéb ingatlanokat mutyiztak el
- leszarták a külhoni magyarokat
Ebből a szarból vergődtünk ki az elmúlt évtizedben nagy áldozatokat hozva,
komolyan van olyan magyar ember aki ezeket akarja visszaszavazni a hatalomba ?
Te csakis fizetett troll lehetsz. Nem hiszem el, hogy valaki egyszerre legyen ilyen ostoba és szorgalmas is.
#18 Miben nem mondott igazat?
Ilyet nem tudsz mutatni. Szóval akkor itt te vagy az ostoba!
"úgy járunk mint a svédek, németek, franciák stb"
Hú, már most rettegek, hogy eljön a svéd nyomor...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!