Nagyon nem értek az ilyenekhez, és nemigen vagyok tisztában ezekkel a pártokkal, hogy milyen népszerűek és miért (Magyarország nem az állandó lakhelyem, meg amúgy sem annyira érdekel a téma) . Ez viszont most felkeltette az érdeklődésem, mivel rengeteg embert láttam aki nagyon Momentum ellenes. Ennek van valamilyen oka? És ha igen, mi az?
Ezt azoktól kell megkérdezni, akiktől ezt a véleményt hallottad. Feltételezésem szerint olyasmi állhat a háttérben, hogy liberálisak (pl. beszélnek a homoszexuálisok jogairól), az illető pedig ezt utálatosnak tartja.
2021. jún. 24. 15:55
2/23 anonim válasza:
Nekem tetszetősen indultak az olimpia ellen, na gondoltam, végre valaki új lesz, aki tényleg tud józan ésszel gondolkodni meg számolni. Azt kiderült, hogy a többi céluk ilyen melegjogok és hasonlók, ki is ábrándultam belőlük szinte azonnal.
2021. jún. 24. 16:21
3/23 anonim válasza:
Talán ők lobbiznak leginkább azért Brüsszelben, hogy Magyarország kevesebb uniós pénzhez jusson, nettó hazaárulók. Lehet kritizálni ezt vagy azt, de kimenni külföldre és ott ártani Magyarországnak, meg dedós módra árulkodni ez egészen más minőség.
2021. jún. 24. 16:36
4/23 anonim válasza:
Rutinból járnak Brüsszelbe feljelenteni Magyarországot. A retorika, a stílus és a cselekedet is tiszta kommunista, csak Moszkvát lecserélték Brüsszelre. Az összes közül a legalja párt
2021. jún. 24. 16:39
5/23 anonim válasza:
Én tavaly novemberben még szórólapoztam a Momentumnak, aztán januártól gyakorlatilag az egész politikájuk a feminizmusra, a melegek jogaira, a cigányok elleni rasszizmusra (?) és a közalkalmazottak béremeléséről szól.
Azóta volt egy Fekete-Győr interjú amibe elég volt csak bele-bele tekergetnem eldöntette velem hogy mégsem rájuk fogok szavazni.
2021. jún. 24. 16:45
6/23 anonim válasza:
Leginkább az emberi jogokba állnak bele, azt meg Mo-on nem szeretik az emberek.
Meg FeGyőr szarul szerepel az interjúkon általában.
2021. jún. 24. 16:59
7/23 anonim válasza:
Sokszor szerintem túl nagyokat ígérnek és ez nem szimpi az embereknek.
2021. jún. 24. 17:35
8/23 anonim válasza:
Amikor megalakult a párt,még elfogadható volt.
Aztán jött a 2019-es EP-válsztás,és kijutottak Brüsszelbe.
Azóta már szinte folyamatosan hol az EU-s bíróságra járnak,hol a Bizottságra és az EP-ben is már-már hisztirikusan követelik Magyarország megbüntetését.
Ahogy már egy kisebb politikai sikert elértek,kimutatták a valódi arcukat.
2021. jún. 24. 17:41
9/23 anonim válasza:
Mert nincs mit rajtuk szeretni!!! Ráadásul ott van a lökött trendigyerek, mint miniszterelnök jelölt...vicc!!
2021. jún. 24. 17:45
10/23 anonim válasza:
Túlságosan budapesti (felső) középosztálybeli embereknek szólnak az üzeneteik. Vidéken kb senkit nem mozgat meg az ilyen LMBTQ vagy rasszizmus elleni érzékenyítés. Emellett számomra nem világos tulajdonképpen mit tartanak ők a magyar kultúrának, ha a hagyományokat kivesszük belőle, mi marad. Ráadásul elég hangosan kiabálták, hogy Gyurcsánnyal soha nem fognak össze, mert valódi rendszerváltást akarnak, ehhez képest meg látjuk az eredményt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!