Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vannak itt Mi Hazánk (Ifjai)...

Vannak itt Mi Hazánk (Ifjai) tagok?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le, hogy a párt vagy az ifjúsági szervezet tagjai vagytok, hogy mikor léptetek be (évszám) és, hogy milyen az élet a Mi Hazánkban. Milyen eseményekre jártok? Van-e tapasztalat kampányban? stb...

(Tervezek belépni a Mi Hazánk Ifjaiba, és ezért szeretnék többet megtudni a tagságról.)

2021. jún. 23. 16:56
 1/7 Rothadó Narancs ***** válasza:
20%
Sajnos a fidelitas-osok vannak nagy számban.
2021. jún. 23. 16:58
 2/7 A kérdező kommentje:

#1 Ennek én sem örülök...

Mondjuk a seggnyalás a Kádár-korszakban is hatékony volt, lehet, hogy pár fidelitasos így akár karriert/megélhetést építeni magának.

2021. jún. 23. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Ja, mert ha valaki értelmes, és nem náci, az már seggnyalás?
2021. jún. 23. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem. Ha valaki 2021-ben akár a Fidelitas, akár az Összefogás bármelyik pártjának (vagy ifjúsági tagozatának) tagja, az számomra nem az értelem jele. Természetesen lehet, hogy régebben lépett be, de azért olyan régóta látható a maffia és az alkalmatlanság, hogy volt idő kilépni bőven.

Egyébként a Fidelitasban nullához közeli nemzeti érzelmet látok. Nem is tudom, hogy mi a célja a szervezetnek. Ha valakit egy adókedvezmény tart itt Magyarországon, az nem hazafi.

2021. jún. 23. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Rosszul csinálod kérdező.

Írj ki egy homofób/rasszista/antiszemita kérdést (tetszés szerint keverheted is), egyből odacsődül az összes

2021. jún. 23. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak azok!
2021. jún. 27. 01:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire aktuális még, de én az vagyok.
2021. nov. 1. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!